Aarhus-drenge udvikler deleøkonomisk app

App’en gør det muligt at bytte, udlåne og efterlyse alt mellem himmel og jord.

GoMore gør det med biler. AirBnB med boliger. Men hvad med alle de mindre ting, vi omgiver os med i dagligdagen? Boremaskinen, flyttekasserne, stegetermometeret. Ting, der ikke er nødvendige at bruge hver dag. Hvorfor deler vi ikke dem?
Det spørgsmål stillede de tre unge iværksættere Anders Toft Larsen, Daniel Knutzen Thulstrup og Nikolaj Kirk Jordansen. Og sådan blev idéen til app'en Sharepeeps født.

Simpelt og nemt

Konceptet bag Sharepeeps er ganske simpelt: Man opretter en bruger og tilbyder derefter ting til lån, bytte eller foræring. Omvendt kan man også efterlyse ting, man lige står og mangler – eksempelvis en tæppebanker en søndag formiddag eller et fiskenet til børnehavenbarnets udflugt med Grøn Stue.
Iværksætterne bag, der er vokset op i Aarhus, har lagt stor vægt på brugervenlighed. De ved fra egne erfaringer, at tidskrævende apps bliver slettet lige så hurtigt, som de er downloadet.
“Det skal være nemt! Man skal kunne tage telefonen op af lommen og med få tryk have delt sit gamle fadølsanlæg eller efterlyst et strygejern inden jobsamtalen i morgen”, siger Daniel Knutzen Thulstrup i en pressemeddelelse.

Publiceret 27 November 2016 11:30

SENESTE TV