Sådan kommer fremtidens Scandinavian Center til at se ud, når der i 2018 står 133 ungdomsboliger klar. Pressefoto

Sådan kommer fremtidens Scandinavian Center til at se ud, når der i 2018 står 133 ungdomsboliger klar. Pressefoto

Scandinavian Center får 133 ungdomsboliger

133 boliger på mellem 60-120 kvadratmeter forventes at stå færdig i 2018

Scandinavian Center Aarhus ligger yderst attraktivt med kort gå-afstand til Strøget, banegården, kultur- og byliv samt alle transportmuligheder til uddannelsessteder. Nu ombygges tidligere erhvervslokaler til attraktive boliger. Byggeriet er påbegyndt.
Lejlighederne indrettes med ensartede værelser samt stue, køkken og bad. På facaden monteres altaner, og der bliver etableret et hyggeligt gårdmiljø med bænke og beplantning til fælles opholdsarealer, oplyser entreprenør på projektet, CASA, i en pressemeddelelse.
Boligudlejningstjenesten DATEA mener, at de nye boliger kommer til at falde på et tørt sted.
“I Aarhus er der akut boligmangel for de unge studerende, der starter på studie efter sommerferien. I år har der været optaget rekordmange studerende på de videregående uddannelser, og alle vil gerne bo centralt. Scandinavian Center har en ideel beliggenhed. Samtidig vil der med det nye grønne gårdrum være gode rammer for at skabe et fællesskab beboerne imellem. Jeg tror, at der bliver rift om lejlighederne,” siger DATEA's udlejningschef i Aarhus, Kim Eiskjær Mogensen i pressemeddelelsen.
jk

Publiceret 01 November 2016 12:15

SENESTE TV