Det vakte glæde og begejstring blandt Århus Charter, de fik at vide, at deres kunder og Lokalavisens læsere havde kåret dem til Årets Forretning 2016.

Det vakte glæde og begejstring blandt Århus Charter, de fik at vide, at deres kunder og Lokalavisens læsere havde kåret dem til Årets Forretning 2016.

Jubel:

Århus Charter er Årets Forretning i midt

Der var masser af glæde, da Århus Charter modtog prisen for Årets Forretning 2016 i Aarhus Midt

Af
Jeppe Kristensen

Det skabte stor glæde blandt de ansatte på det lokale rejsebureau Århus Charter, da Lokalavisen Aarhus onsdag overrakte prisen og pokalen for Årets Forretning 2016 i Aarhus Midt.
“Vi popper en flaske champagne og spiser noget kage senere,” lyder det fra bureauchefen i Århus Charter, Henrik G. Jensen, mens han smiler over hele femøren, og tilføjer:
“Og i aften flyver vi til Mallorca. Dog i arbejdsøjemed.”

Stort skulderklap

Det lokale rejsebureau, der har 28 års erfaring med at sende især aarhusianere til eksotiske rejsedestinationer, er særligt begejstreret for, at det er læserne af Lokalavisen Aarhus, der har stemt.
“Vi har før modtaget priser, hvor der har siddet en professionel dommerkomité. Dem er vi selvfølgelig også glade for, men det betyder simpelthen alt for os, når det er vores gæster og læserne af avisen, som stemmer på os. Det er et kæmpestort skulderklap,” siger Henrik G. Jensen, der allerede har fundet plads til pokalen i indgangen til rejseforretningen.
Og netop gæsterne - eller Århus Charter-familien, som de bliver kaldt i forretningen - kan altid forvente at få en god service, som er én af grundene til, at bureauchefen tænker, at prisen som Årets Forretning 2016 er tilfaldet Århus Charter.
“Vi har siden 1988 prioriteret vores gæster 110 procent. Både når de kommer ind i forretningen, men også når vi er ude på vores destinationer,” siger bureauchefen, der også er medejer af Århus Charter, og fortsætter:
“Vi har ansvaret for den vigtigste tid på året for vores gæster. Derfor er denne her pris også en anerkendelse af, hvad vi arbejder med til dagligt.”

“Vi følte os som pionerer”

En af de, som har stemt på Århus Charter, er 74-årige Ane Vestergaard. Hun har bogstavligt talt været med lige siden første afgang fra Tirstrup Lufthavn til den portugisiske sydkyst Algarve.
“Det var fantastisk. Vi følte os som pionerer,” siger Ane Vestergaard, der i forbindelse med afstemningen er den heldige vinder af et gavekort på 2.000 kroner til det lokale rejsebureau.
Men grunden til, at rejsegæsten stemte på Århus Charter, skyldes, at hun altid har fået en personlig og nærværende service hos rejsebureauet.
“De er altid personlige. Når jeg kommer ned i forretningen, kender de mit navn og giver mig den ro og tryghed, der skal til. Det er virkelig fortjent, at de har vundet prisen,” lyder det fra Ane Vestergaard, som har rejst med Århus Charter syv gange, mens den ottende rejse allerede er planlagt til sommeren 2017.


Årets øvrige vindere

Aarhus Vest: Café Stedet
Aarhus Syd: Rema 1000, Tranbjerg
Aarhus Nord: Risskov Ost

Publiceret 04 October 2016 14:00

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.