Der er infomøde om Stafet for Livet 4. oktober kl. 19 i Foreningernes Hus på Gudrunsvej.

Der er infomøde om Stafet for Livet 4. oktober kl. 19 i Foreningernes Hus på Gudrunsvej.

Kræft:

Stafet for livet kommer til Gellerup

Verdensomspændende arrangement mod kræft kommer til Gellerupparken

Belgien gør det. USA, Sydafrika og England gør det også. Kampen mod kræft sker overalt i verden. I Danmark bidrager flere og flere lokalsamfund også til kampen ved at arrangere et 24-timers arrangement, Stafet For Livet, der sætter fokus på kræftsagen og indsamler penge til bekæmpelse af kræft.

Stafet For Livet er et døgn med holdstafet i eget tempo, aktiviteter, underholdning og lysceremoni, der giver håb og støtte til alle, der er berørte af kræft. Målet er at stå sammen i kampen mod kræft uanset køn, alder, politisk, etnisk eller religiøs tilknytning og at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

”Selve stafetten strækker sig over både nat og dag for at symbolisere, at det er hårdt arbejde døgnet rundt at have kræft. Det gælder ikke om at komme først men om at stå sammen og ikke mindst give håb til alle dem, der hver dag kæmper mod kræft. Samtidig er det jo også en god måde at være fysisk aktiv på sammen med familie, venner eller kolleger,” siger Ditte Sølbeck, projektkonsulent i Kræftens Bekæmpelse, i en pressemeddelelse.

Vil man være frivillig eller stille et hold, er man velkommen til et infomøde tirsdag 4. oktober kl. 19 i Foreningernes Hus på Gudrunsvej 10A.
logy

Publiceret 02 October 2016 06:00

SENESTE TV