Pernille Vermund, partiformand for Nye Borgerlige

Pernille Vermund, partiformand for Nye Borgerlige

Nye Borgerlige jubler:

Lars Boje er en af landets dygtigste politikere

Partiformand Pernille Vermund er lykkelig for, at Lars Boje Mathiesen har meldt sig ind i Nye Borgerlige

Byrådsmedlem og tidligere Liberal Alliance-soldat Lars Boje Mathiesen offentliggjorde i dag, at han har valgt at melde sig ind i Nye Borgerlige.
Dermed får det nyligt opstillingsberettigede parti sit første byrådsmedlem i Aarhus. Det ottende på landsplan.
Partiformand Pernille Vermund er nærmest ved at kamme over af glæde, da Lokalavisen Aarhus fanger hende på telefonen.
"Det er fuldstændig fantastisk. Jeg føler mig meget, meget heldig og privilegeret over, at han har valgt at melde sig ind hos os," siger hun og fortsætter:
"Lars er en pissedygtig politiker. Han er ubetinget en af Danmarks bedste politikere til at sætte ord på og vise, hvor meget slendrian der kan foregå i en kommune, og hvor mange penge der reelt er at spare, hvis man tænker sig om og har lidt respekt for de penge, borgerne betaler i skat."
"Jeg tror, han har været en inspirationskilde for rigtig mange lokal- og folketingspolitikere. Det har han i hvert fald for mig. Jeg har altid syntes, at Liberal Alliance var heldige at have ham på holdet
Han har jo en drøm om at komme i Folketinget. Det var blandt andet derfor, han endte med at melde sig ud af Liberal Alliance. Kan du indfri den drøm for ham, tror du?
"Det er jeg slet ikke i tvivl om, hvis vores lokale folk vælger ham som kandidat. Skulle det ende sådan, at de ikke vil opstille ham, så er jeg sikker på, at vi finder en anden valgkreds til ham. Men jeg ved fra vores lokale formand i Aarhus, Thomas Eilertsen, at de også er meget glade for, at Lars har valgt Nye Borgerlige. Jeg vil i hvert fald gøre mit bedste for, at han kommer i Folketinget," slår Pernille Vermund fast og siger, at hun glæder sig til, at partiet inden længe kan præsentere flere østjyske kandidater.
Det sker den 12. oktober, når Nye Borgerliges Aarhus-afdeling afholder ekstraordinær generalforsamling på Dokk1.

Publiceret 29 September 2016 16:15

SENESTE TV