Jens Joel og kæresten Line Sand glæder sig til at blive forældre, men det betyder, at Joel nu flytter fra Gellerup.

Jens Joel og kæresten Line Sand glæder sig til at blive forældre, men det betyder, at Joel nu flytter fra Gellerup.

Joel skal være far:

Flytter fra Gellerup

Folketingspolitikeren Jens Joel (S) har købt sommerhus i Skæring

Af
Camilla Olesen

Snart skal Jens Joel, folketingspolitiker for Socialdemokraterne, til at pakke hjemmet ned i Gellerup.
Et sted han har holdt af, og slået på tromme for, men der er en helt særlig årsag til, at han er blevet nødt til at tænke i nye baner.
Når kalenderen siger 3. januar næste år, skal han nemlig være far til sit første barn. Moderen er den 29-årige Line Sand, og sammen venter de en datter.
“Og kan man så ikke bo i Gellerup med et barn, ville mange nok tænke? Jo, er svaret. Det kan man da naturligvis, og Gellerup er et dejligt sted, som jeg kommer til at savne, men jeg er blevet tvunget til at finde en anden løsning,” siger Jens Joel og fortsætter:
“Der er ikke plads i den lejlighed, jeg har nu, og hvis jeg skal have en anden, der er større i Gellerup, så kan det ikke hænge sammen for os. Vi har også en lejlighed i København, hvor vores familie kan være sammen i hverdagen, og så greb vi muligheden for at få et andet sted med skov og strand omkring os. Derfor har vi købt et sommerhus i Skæring. For det eneste, der ikke er til diskussion er, at jeg ikke vil væk fra Aarhus.”

Stadig en del af Gellerup

Han lægger vægt på, at han stadig vil komme i Gellerup og også tage imod de invitationer, han måtte få fra området.
“Jeg er afhængig af, at jeg skal have det hele til at fungere med familien. Vi har haft mange forskellige muligheder oppe at vende, men for at brikkerne i puslespillet blev samlet rigtigt, er vi blevet nødt til at lave den her konstellation,” fortæller en tydeligt glad Jens Joel.

Hjem til kredsen

Foruden, at sommerhuset og lejligheden i København er den kombination, der kommer til at passe bedst for den kommende familie, så betyder det også, at Jens Joel for første gang rent faktisk kommer til at bo i sin kreds.
“På den måde er det som at komme hjem.”
Derudover er deres nye hjem også tæt på begge hold bedsteforældre, hvilket har haft stor betydning for de vordende forældre.
“Jeg kan slet ikke forestille mig, at vi ikke skal være i Aarhus. Det er vigtigt for mig, at vi er tæt på familien, og det er også vigtigt for mig som valgt i Aarhus, at jeg er i den by, jeg er valgt i,” siger Jens Joel.
Og smiler afslutningsvist: “Vi ved ikke, om det bliver en socialdemokrat, men vi ved, at det bliver en lille pige.”

Publiceret 16 August 2016 08:45

SENESTE TV