Lene Grum-Schwensen foran butikken ’Trøjborg Garn & Strik’ i Tordenskjoldsgade 61, som hun nu forlader sidst i januar. Arkivfoto.

Lene Grum-Schwensen foran butikken ’Trøjborg Garn & Strik’ i Tordenskjoldsgade 61, som hun nu forlader sidst i januar. Arkivfoto.

Trøjborg Garn & Strik holder flyttedag

Traditionsrig Trøjborg-butik lever videre på nettet

Af
Af Kim Skovrup Andersen

For første gang siden 1972 vil der fra februar ikke længere være garnbutik på adressen i Tordenskjoldsgade 61.
Trøjborg Garn og Striks dage på Trøjborg er ved at være talte, men butikken fortsætter uden fysiske lokaler.
“Jeg flytter butikken til at være webshop, hvor salg af garn kun vil foregå online,” fortæller Lene Grum-Schwensen, som har stået i spidsen for Trøjborg Garn og Strik de seneste ni år og har nogle år haft succes med at sælge garn via Trøjborg Garn og Striks hjemmeside.
Der har været forhandlet med interesserede købere om at overtage butikken på adressen, men en endelig aftale faldt ikke på plads, og derfor har Lene Grum-Schwensen besluttet udelukkende at koncentrere sig om netsalg og bestyre webshoppen hjemme fra privaten i Brabrand, hvor hun bor med sin familie.

Vil savne Trøjborg

“Jeg kommer selvfølgelig til at savne Trøjborg. Jeg har kommet her de seneste 25 år og har boet har og haft butik her, men nu lukker jeg den dør for at åbne en ny dør,” siger hun og tilføjer:
“Jeg vil stadig tage ud på messer, og jeg har også planer om at holde nogle strikkearrangementer.”
Lene Grum-Schwensen vil holde butikken åbent frem til slutningen af januar, hvor der vil være fordelagtige priser på garn i et slutudsalg. Her kan kunder også komme ned og tage afsked.
“Men jeg siger ikke farvel, men på gensyn på nettet,” kommer det fra en optimistisk Lene Grum-Schwensen.
Det er endnu uvist, om der kommer en ny butik i Trøjborg Garn og Striks snart tidligere lokaler.

null

Publiceret 25 January 2016 12:00

SENESTE TV