Vi løfter dynen:

Sådan var danskernes sexvaner i 2015

 
Den erotiske webshop, Sinful.dk, har kigget nærmere på danskernes sexvaner i 2015. Ved at analysere data fra året der gik, har Aarhus-webshoppen fundet fem sjove facts om danskerne i 2015.

14,5 centimeter

Kigger man på længden af de dildoer der blev solgt i 2015, viser det sig at danskerne i gennemsnit foretrækker en dildo på 14,5 centimeter. Det tal er beregnet ud fra gennemsnittet af de mest populære dildoer i webshoppen, vægtet efter dildoernes popularitet.
Nyheden omkring danske kvinders foretrukne længde forventes at være glædelig for mange danske mænd. De 14,5 centimeter i gennemsnitslængde passer nemlig godt overens med den faktiske gennemsnitslængde på de danske mænds penis størrelser, der, ifølge en artikel i Illustreret Videnskab, er 14.9 centimeter.
Med den nye indsigt i, hvad danske kvinder foretrækker, er der god grund til at lægge eventuelle mindreværdskomplekser på hylden, da undersøgelsen viser at kvinderne faktisk foretrækker dildoer med en lidt kortere længde end gennemsnitslængden.
LÆS OGSÅ: Camilla er sexlegetøjstester: "Det er fantastisk"

Årets frækkeste navne

Sinful tog i 2015 temperaturen på, hvilke navne der topper, når det gælder indkøb af sexlegetøj. Undersøgelsen er baseret på de sidste 100.000 ordrer i webshoppen. Her afsløres det, at personer med navnene Michael og Anni i gennemsnit bruger flest penge på sexlegetøj.
”Det er dejligt at se, at det er den lidt mere modne generation, som er øverst på listen når det gælder køb af sexlegetøj. Det viser, at de er friske på at prøve noget nyt i dobbeltsengen, og at de ønsker et inspirerende og legende sexliv”, siger Mathilde Mackowski, der er medstifter af Sinful.dk.
Tjek selv hvor frækt dit navn er her: FRÆK NAVN GENERATOR

Danmarks mest sexede by

Webshoppen undersøgte ligeledes hvor i landet der blev købt mest sexlegetøj. Ved at sammenligne omsætningen for hvert af landets postnumre med antallet af indbyggere i området, har man kortlagt danskernes frække indkøbsvaner og Randers løb med sejren.
Undersøgelsen blev første gang lavet i 2014, og da var Randers blot nummer 14, så noget har tændt op under den kronjyske by det seneste år. Ifølge undersøgelsen køber borgerne i Randers 2,09 gange mere sexlegetøj end landsgennemsnittet. Men steder som Jordrup og Rømø følger lige efter på 2. og 3. pladsen.

Hvornår køber vi sexlegetøj

Tallene viser, at danskerne især køber deres sexlegetøj, når børnene er lagt i seng. Mellem klokken 21 - 22 er klart det tidspunkt på døgnet, hvor webshoppen modtager flest ordrer.

Årets trend

2015 blev året, hvor historisk mange danskere har haft røde bagdele, efter en omgang kærlig smæk. Salget af bondagesexlegetøj er nemlig steget kraftigt i 2015. En stor del skyldes filmen Fifty Shades of Grey´s popularitet.
"Det er hel vildt, hvad Fifty Shades har gjort ved danskernes lyst til at eksperimentere. Førhen var fetish-sex en mindre niche, men nu er det efterhånden blevet mainstream. Det er lidt ligesom for 15 år siden, da serien Sex and the City introducerede den lille Rabbit vibrator. Det fik folk til at gå amok i små vibratorer. Nu kan vi se, at folk køber en hel række af fetish-produkter ad gangen," siger Mathilde Mackowski fra Sinful.dk.

Publiceret 29 December 2015 11:38

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV