Birgitte Melbye har undervist i yoga de seneste fem år, og hun står i spidsen for undervisningen om aftenen på den nye skole. Foto: Bent Odgaard

Birgitte Melbye har undervist i yoga de seneste fem år, og hun står i spidsen for undervisningen om aftenen på den nye skole. Foto: Bent Odgaard

Ny aftenskole med yoga og mindfulness er åbnet

Højbjerg Yoga Aftenskole er netop åbnet, og der er kurser fra august

Af
Camilla Olesen

Der er fokus på yoga og mindfulness i den nystartede Højbjerg Yoga Aftenskole.
Skolen har til huse på L.A. Rings Vej og Højbjerg Torv, og der vil være en række forskellige kurser med start i midten af august.
Selv om det er en aftenskole, vil der dog også være hold, der kører om formiddagen og eftermiddagen.
Det er en kreds af yogainteresserede fra Højbjerg og Tranbjerg, der står bag den nye skole.
“Vi synes, der er brug for et lokalt tilbud med yoga og mindfulness. Et sted, som man kan cykle til, eller hvor det er til at finde en parkeringsplads,” siger Bethina Lavridsen, bestyrelsesformand i en mail til Lokalavisen Aarhus.
Det bliver certificeret Iyengar yogalærer, Birgitte Melbye fra Højbjerg, der kommer til at stå for aftenundervisningen.
“Iyengar yoga gør dig både stærk og smidig, og eleverne bliver guidet omhyggeligt igennem alle stillinger, sådan at alle, som er i helt almindelig form, kan være med. Og så er der en ganske behagelig sidegevinst, som jeg selv har oplevet: Yoga gør glad,” siger Birgitte Melbye i mailen til Lokalavisen.
I den nye skole er der plads til alle aldersklasser lige med undtagelse af børn - der er oprettet seniorhold om formiddagen og tidlig eftermiddag.
“Yoga har ingen alder. Det er noget, du kan blive ved med hele livet, og de to hold for seniorer er selvfølgelig tilrettelagt, så øvelserne passer til eleverne,” siger Birgitte Melbye.
Udover yoga for begyndere og letøvede samt seniorer er der også blid yoga og yoga for lænden hos den nye aftenskole.
Læs mere på: www.melbyeyoga.dk.

Publiceret 05 July 2015 07:00

SENESTE TV