Nicolai Ladefoged rykker fra Odder Golfklub til Lyngbygaard Golf.

Nicolai Ladefoged rykker fra Odder Golfklub til Lyngbygaard Golf.

Lyngbygaard Golf satser på eliten

To nye profiler gør netop nu deres entre i Lyngbygaard Golf, som satser på større elitearbejde

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

Lyngbygaard Golf går i retningen af mere synlige markedsføring og en større satsning på elitearbejdet i klubben. Derfor har stedet ansat den nu tidligere professionelle golfspiller Thomas Nørret i en nyoprettet stilling som salgs- og marketingchef.
“Vi er stolte over at kunne præsentere en kapacitet som Thomas Nørret, og vi føler os overbeviste om, at han med sin store erfaring vil kunne understøtte både elitearbejdet og markedsføringen,” siger Lyngbygaard-direktør, Michael Christensen, i en pressemeddelelse.

Endnu mere prof

I fuld overensstemmelse med Lyngbygaards større satsning på elitearbejdet får klubben nu også sin første professionelle spiller. Efter to år som professionel rykker 24-årige Nicolai Ladefoged nemlig fra Odder Golfklub til Lyngbygaard.
“Vi er glade for at kunne præsentere Nicolai Ladefoged som klubbens første professionelle spiller i en sæson, hvor vi for første gang skal være vært for den professionelle turnering, Northside Charity Challenge i maj. Samarbejdet med Nicolai Ladefoged passer perfekt ind i vores ambitioner om et stærkt elitemiljø på en af landets bedste golfbaner,” siger Michael Christensen.

null

Publiceret 30 January 2015 16:00

SENESTE TV