Hjertet på rette sted:

Brabrand IF hjælper lokale ultraløbere med hænder og fødder

Lokal idrætsforening støtter KUUL i velgørenhedsløb 14. december

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

Velgørenhedsløbet for hjertebørn -'KUUL Løbet' har fået en ny samarbejdspartner til årets strabadser.
Det er Brabrand IF, der er gået ind i løbet, hvor der løbes til fordel for indlagte hjertebørn på Skejby Sygehus.
“Samarbejdet med Brabrand IF ligger lige til højrebenet, når vi nu løber rundt om Brabrand Søen. Vi ser mange muligheder i at lave koblingen mellem ultraløb og motion gennem dette samarbejde. Vi har altid mærket en vildt god opbakning fra klubben, så en formalisering giver flere hænder til arbejdet og udvider netværket,” fastslår KUUL's talsmand, Henrik Schriver.
Han oplyser, at Brabrand IF stiller med 30 frivillige til løbet.

Løbes for ottende gang

Det er ottende år i træk, at de tre ultraløbere - Henrik Schriver fra Højbjerg, Gert Hougaard fra Tilst og Jan Tagesen fra Højbjerg - arrangerer KUUL Løbet. Med start ved midnat - for første gang fra Brabrand Hallen for at markere det nye samarbejde - og afslutning på Skejby Sygehus 14 timer senere - arrangeres der i år en kæmpe stafet.
“Vi har allerede nu oplevet en større tilslutning end tidligere, og jeg forventer, at vi slår rekorden og bliver over 150 løbere,” siger han.
KUUL Løbet er årets store begivenhed for den lille velgørenhedsforening, hvor årets indsamling overrækkes til hjertebørnene. Traditionen tro løbes der 100 kilometer – 12 timers løb omkring Brabrandsøen, inden kursen sættes mod Skejby Sygehus via Sport24 på Telefontorvet i Aarhus og Storcenter Nord.
Løbet skydes i gang fra Brabrand Hallen 14. december, klokken 0:00 natten mellem lørdag og søndag. Her starter en stor gruppe løbere ud, nogle på en enkelt omgang og andre tager hul på 14 timers konstant løb. Hver runde om søen er på 9,3 kilometer, og det er gratis at deltage.
Der er allerede indsamlet et større beløb gennem KUUL's arbejde. Hvor meget offentliggøres den 13. december.
Læs mere om løbet her

null

Publiceret 05 December 2014 16:00

SENESTE TV