Lars Godbersen, manager for Flying Superkids, vil nu lave en indgang, hvor kun biler, og ikke knallerter, kan komme ind.

Lars Godbersen, manager for Flying Superkids, vil nu lave en indgang, hvor kun biler, og ikke knallerter, kan komme ind.

Beskytter sig mod smadrede biler:

Vagter, bomme og advarsler

Institutioner i vest-Aarhus må tage deres forholdsregler over for de tyve, som smadrer bilers ruder

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

“Når vi har shows, er det nødvendigt at have vagter på, ellers går der tre sekunder, og så er flere biler smadret,” fortæller Lars Godbersen, manager for Flying Superkids.
Derfor har de nu altid unge gutter fra lokalområdet til at stå vagt, når gymnastikholdet har opvisning på hjemmebanen på Jernaldervej. Det har reduceret antallet af indbrud i biler, men det sker stadig.
“Nu er de jo blevet så frække, at de også kører indenfor vores hegn, når der er træning. Det er utroligt, at de er blevet så hurtige, modige og ligeglade,” siger Lars Godbersen.
Lidt længere oppe ad Jernaldervej ligger Ellekærskolen. Her kender man godt til problemet, men er som oftest forskånet for indbrud i skoletiden.
“Men har vi aftenmøder, så tager vi vores forholdsregler og kører helt op til skolen bag en bom,” siger skoleleder Morten Dam Madsen, som desuden kan fortælle, at skolen foreløbigt har valgt ikke at have videoovervågning på p-pladsen, selvom det har været drøftet.
Efter skoletid er det fritidsbrugerne, som rykker ind på Ellekærskolen, og her kender de bestemt også bil-indbrud.
“I perioder så smadrer de ruden på fire-fem biler. Det er sket for mig selv. Vi informerer medlemmerne om ikke at have synlige ting i bilen,” fortæller Preben Bach Sørensen, formand for Hasle Boldklub.

Hvad mener du?

Kender du et område, som er særligt angrebet af bil-indbrud, har du et bud på, hvad der skal gøres for at stoppe dette, eller har du blot en kommentar til problematikken? Så send redaktionen en mail på redaktion.aarhus@lokalavisen.dk eller deltag i debatten her på vores hjemmeside.

Publiceret 09 October 2014 13:00