TV:

Ann-Charlotte onanerer sig ud af smertehelvede

46-årige Ann-Charlotte Bülow har deltaget i en helt speciel og meget intim undersøgelse

Kan et massageapparat hjælpe mod kroniske smerter? Ja, siger 46-årige Ann-Charlotte Bülow fra Højbjerg ved Aarhus.
For 11 år siden var hun involveret i en bilulykke, som gav hende piskesmæld og en mindre hjerneskade - og som siden har efterladt hende med kronisk hovedpine, invaliderende søvnproblemer og et stort forbrug af smertestillende medicin.
I en periode på to måneder har hun, med sexshoppen Sinful.dk på sidelinjen, gennemført et forsøg, hvor hun har testet, om daglige orgasmer, frembragt ved hjælp af en vibrator, kan mindske smerterne.
Hør om Ann-Charlottes bemærkelsesværdige resultater i tv-indslaget her på artiklen.

Større undersøgelse

Sinful vil gerne lave et mere omfattende forsøg og søger derfor efter testpersoner, der, ligesom Ann-Charlotte, lider af kroniske smerter, og som samtidig er villige til at deltage i undersøgelsen.
"Ifølge Foreningen af Kroniske Smertepatienter, lider omkring 825.000 danskere af kroniske smerter og for de berørte kan smerterne ha' en stor indvirkning på deres dagligdag og deres livsglæde. Derfor vil vibratorbehandlingen, såfremt også personerne i dette forsøg oplever positive resultater, potentielt kunne hjælpe en stor gruppe mennesker til at få en bedre hverdag," lyder det fra Sinful, som stiller en "Magic Wand"-vibrator til rådighed til alle de deltagende kvinder.
Se mere om, hvordan du tilmelder dig forsøget HER

null

Publiceret 13 August 2014 14:30

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV