Nu bliver der mulighed for at dyrke sit talent inden for musik-verdenen.

Nu bliver der mulighed for at dyrke sit talent inden for musik-verdenen.

Skåde Skole får talentklasser i musik

Sammen med fem skoler i Danmark får Skåde Skole musikklasser

Af
Camilla Olesen

Folkeskoleeleverne i Aarhus, der har et særligt talent inden for musik, får nu mulighed for at gå i en af de særlige musiktalentklasser på Skåde Skole.
Undervisningsministeriet har nemlig godkendt, at skolen sammen med fem andre i Danmark indgår i et fireårigt forsøg med start fra skoleåret 2014/2015.
“Med talentklasserne på Skåde Skole imødekommer vi elevernes kreativitet og talent. Det kan kræve særlige betingelser at få tid og plads til at udvikle sit talent, og jeg er sikker på, at de nye klasser vil styrke elevernes motivation for at blive dygtige musikalske og for at blive dygtige til alle de andre fag også. Det vil ikke alene være til gavn for eleverne men for det samlede musik- og kulturliv i Aarhus,” siger rådmand for Børn og Unge Bünyamin Simsek (V) i en pressemeddelelse.
Også skoleleder på Skåde Skole, Susanne Holst er begejstret:
“Vi er rigtig glade for, at vi med ministeriets godkendelse kan tilbyde et stærkt undervisningstilbud til musikalske talenter på Skåde Skole. Vi ser frem til at skabe et fagligt miljø af høj kvalitet, som kan støtte eleverne i at udfolde deres talent bedst muligt, og hvor eleverne kan inspirere og lære af hinanden.”

null

Publiceret 27 June 2014 07:00

SENESTE TV