De første studenter fra Viby Gymnasium sprang ud mandag morgen. Foto: Rasmus Eriksen

De første studenter fra Viby Gymnasium sprang ud mandag morgen. Foto: Rasmus Eriksen

Fire Viby-studenter sprang ud først

Mandag morgen satte fire Viby-studenter huen på som de første - tre blå og én rød

Af
Camilla Olesen

Tiden omkring slutningen af juni er for mange lidt speciel.
Her bliver tre års slid og slæb afsluttet med en studenterhue, og det var præcis, hvad der var tilfældet på Viby Gymnasium mandag morgen.
Her var der ikke bare én student, men fire der blev færdige samtidig.
Michelle Lundberg Madsen fra 3.D blev den første røde student. Hun sluttede med et syv-tal i faget AT, der står for almen studieforberedelse.
“Jeg regner med at skulle læse til pædagog hurtigst muligt, men skal måske arbejdet et halvt år inden studierne,” siger Michelle Lundberg Madsen i en pressemeddelelse, der skal en tur til Frankrig på ferie, og derudover håber hun at komme til at dyrke sang, der er hendes store passion.

Tre blå huer

De tre andre studenter, der sprang ud mandag morgen, var tre HF'ere.
Her kunne Mads Bo Mikkelsen fra 2.K, Emilie Riis Orthman fra 2.L og Nicolas Old Jensen fra 2.J glæde sig over, at huen kom i hus.
Bedst gik det for Mads Bo Mikkelsen, der kan skrive 12 i sin hue efter eksamen i ksh, der er kultur- og samfundsfaglig faggruppe med historie, samfundsfag og religion.
Han regner med at læse til ingeniør, men først skal han i gang med et halvt år, hvor den står på enkeltfag i matematik, samfundsfag og erhvervsøkonomi.
Emilie Riis Orthman sluttede af med en 10'er i samme fag, og hun har planer om at læse til sygeplejerske efter ferien, og hvis ikke det lykkes at komme ind, så venter hun til vinter.
Den sidste af de blå studenter, der var blandt de første, er Nicolas Old Jensen, der sluttede af med et 02-tal i samme fag som de to andre HF-kammerater.
Han har planer om at starte med at læse idræt efter sommerferien, men kunne godt bruge et halvt sabatår, inden han atter kaster sig over bøgerne.

Publiceret 23 June 2014 12:00

SENESTE TV