Bog og idé i City Vest har fået sig en ansigtsløftning og to nye ejere

Bog og idé i City Vest har fået sig en ansigtsløftning og to nye ejere

Nye ejere puster liv i Bog og idé i City Vest

To erfarne herrer har overtaget Bog og idé i City Vest - de tror på succes

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

Bog & idé-butikken i City Vest i Aarhus er netop genåbnet efter en større renovering. Med nyt inventar, nye varer, nyt setup - og ikke mindst to nye ejere.
Det er den 48-årige Mike Jensen og 38-årige Christian Pedersen, som har overtaget butikken og skal forsøge at give den nyt liv.
“Vi har store forventninger til butikken. Den har en super placering i City Vest, og kundegrundlaget er der. Nu skal vi også bare have dem ind i butikken og se de nye rammer, vi har skabt,” siger Christian Pedersen i en pressemeddelelse.
“ Vi er startet helt forfra med butikken, som er blevet renoveret fra gulv til loft - den er virkelig blevet flot,” lyder det videre.
Christian Pedersen kommer fra Viborg, hvor han i forvejen driver en Bog & idé-butik. Mike Jensen kommer fra Skjern og driver fire Bog & idé-butikker foruden den nye butik i City Vest.
“Vi kender altså konceptet og har stor indsigt i, hvordan vi får mest muligt ud af det. Det vil komme kunderne til gavn - og forhåbentlig også os selv i sidste ende,” siger Christian Pedersen.
Der er ansat fire medarbejdere i butikken foruden ejerne, som også kommer til at have deres daglige gang i butikken.

null

Publiceret 15 June 2014 16:00

SENESTE TV