Hvordan er det at studere på Oxford University?

Tidligere elev besøgte Risskov Gymnasium og gav gode råd

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

Forleden havde Risskov Gymnasium besøg af tidligere elev, Jakob Hougaard Hentze, som er studerende på University of Oxford. Han afsluttede sin studentereksamen med topresultat og læste herefter videre på Copenhagen Business School. Herefter besluttede han at søge ind på det prestigefyldte universitet, Oxford University, hvor han i december 2011 fik tilbudt en plads på bachelorstudiet i 'Economics and Management'. Han er nu i gang med sit andet år og kunne fortælle om livet som studerende i England.

Fordele og ulemper

I sit oplæg gennemgik han fordelene og ulemperne ved at være studerende i udlandet. Han lagde vægt på, at man bestemt ikke behøver at være millionær for at finansiere sine studier. Man skal dog gøre meget klart op med sig selv om de finansielle og personlige omkostninger er det værd, for selvom universiteter i udlandet kan tilbyde undervisning i verdensklasse har det en pris, som skal sammenlignes med gratis universitetsuddannelser i Danmark.
Udover en levende beskrivelse af livet på Oxford satte Jakob de fremmødte RiG-elever ind i ansøgningsprocessen til universiteter i England og USA.

null

Publiceret 10 April 2014 09:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV