Studerende starter hundelufte-service

“Doggy Daycare” hjælper lokale hundeejere i nød

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

iværksætter “Vær din hunds bedste ven”. Sådan lyder sloganet for “Doggy Daycare”, der er en service med hundepasning og luftning, som Emma Poulsen fra Skejby har startet.
Den 23-årige universitetsstuderende har erfaret, at efterspørgslen er ret stor, når der er mulighed for at få luftet menneskets bedste ven i dagtimerne, og på kort tid har hendes firma “Doggy Daycare” fået rigtig travlt.
“Jeg stod og manglede et godt studiejob og begyndte at hænge sedler op her i lokalområdet. Jeg tænkte, at der måtte være en masse hundeejere, der gerne ville havde luftet deres hunde, når de ikke var hjemme,” siger Emma Poulsen, der læser Virksomhedskommunikation og engelsk på Aarhus Universitet. Hun har altid været meget hundeglad, så jobbet er tæt på at være perfekt.
“Jeg fik min første hund, da jeg var seks år, og den døde, da jeg var 18, og så fik jeg Molly,“ siger hun og kaster et kærligt blik hen på Cavalier King Charles Spaniel-hunden.
Hundehobbyen kan også bruges på hendes uddannelsen:

Skriver bachelor om firma

“Jeg har netop fået godkendt “Doggy Daycare” som bachelor-projekt indenfor sociale medier og webkommunikation, så det er dejligt, at jeg kan kombinere de to ting,” fastslår hun. Konceptet bliver hele tiden udviklet, og Emma Poulsen har søgt efter frivillige hjælpere.
En af dem, som har meldt sig, er Karoline Sørensen.
“Jeg bor i en lejlighed, hvor man ikke må have hund, så dét her er en god mulighed , når man savner at have hund derhjemme i det daglige,” fortæller hun.
Udover daglige gåture med de firbenede, er Emma Poulsen været arrangør af fælles hunde-ture i området i weekenderne, og her er ejerne med. Det foregår hver søndag fra Mollerup Skov klokken 15.
“Jeg synes, det er sjovt , og så kan jeg godt li' at komme ud i naturen. Jeg bor tæt på Mollerup Skov, så det er oplagt at gå i det område,” siger Emma Poulsen, der også gerne træner og bader hundene.

null

Publiceret 17 February 2014 07:00

SENESTE TV