Centermanageren i City Vest er tilfreds med, at 2013 ser ud til at blive på linje med 2012 og måske en smule bedre.

Centermanageren i City Vest er tilfreds med, at 2013 ser ud til at blive på linje med 2012 og måske en smule bedre.

City Vest ud af 2013 med et ok resultat

Armene er ikke helt oppe over hovedet, men markedet taget i betragtning er City Vest tilfreds

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

Det store center med den snørklede planløsning i Brabrand kommer udemærket ud af 2013. City Vest holder niveauet fra 2012 og går efter forventningen en smule frem.
“Det er jo ikke fordi, vi står på det øverste trin på sejrsskamlen med hænderne over hovedet, men ser vi på niveauet i Danmark generelt, kan vi kun være tilfredse,” siger Anette Vestergaard Torp, centermanager i City Vest.
Året ender med et besøgstal omkring de tre millioner som sidste år, og omsætningen ender lidt over de 570 millioner, som omsætningen lød på for 2012.
“Vi forventer i hvert fald ikke, at vi taber i forhold til i fjor - tværtimod forventer vi at stige lidt,” siger Anette Vestergaard Torp om centeret med 65 butikker.

Følger tidens tendenser

City Vests resultat for året ligger fint i tråd med tidens tendens, fortæller Henning Bahr, der er administrerende direktør i Retail Institute Scandinavia - et videnshus med fokus på detailhandel og forbrugeradfærd.
“Storcentre som gruppe bliver mere og mere populære - forbrugerne lægger flere og flere penge i centrene,” siger han.
Han slår fast, at hvis et center skal fungere godt, skal der være mange forskellige butikker, som giver kunden nogle valgmuligheder, og særligt dagligvarebutikker er vigtige for centre - og dem har City Vest to af i form af Lidl og Føtex.
“Dagligvarebutikkerne sikrer en god kundestrøm i centret. Man er på spanden, hvis ikke der er et stærkt dagligvarekoncept i et center,” siger Henning Bahr.

Fire tomme lejemål

I City Vest står fire lejemål lige nu ledige. Det er dog ikke noget, som bekymrer Anette Vestergaard Torp.
“Selvfølgelig er målet altid at 100 procent er udlejet, men der vil altid være en smule tomgang i et relativt stort center som City Vest. Og vi er i dialog med nogen om de tomme lejemål,” siger hun og fortsætter:
“Faktisk oplever vi stor interesse for at komme ind i centret, og i dialogen med interesserede kan vi mærke, at folk ved, at der kommer til at ske nogle spændende ting med hele området i den kommende tid,” siger Anette Vestergaard Torp og hentyder til Helhedsplanen for Gellerup.
Spændende ting kommer der også til at ske i selve City Vest, fortæller Annette Torp.
“Vi er i gang med at kigge på en ombygning af hovedindgangen, så den bliver markant og et sted, der bliver talt om.”

null

Publiceret 24 December 2013 12:00

SENESTE TV