Masser af mennesker stod klar, da snoren blev klippet, og den nye butik blev åbnet af Lars Rasmussen.

Masser af mennesker stod klar, da snoren blev klippet, og den nye butik blev åbnet af Lars Rasmussen.

Nyåbnet tøjbutik uddeler 20.000 kroner

C&A i City Vest vil belønne et aarhusiansk tiltag, der glæder mange - Lokalavisen hjælper til

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

Nogle kunder har stået i kø i en hel time, og et sted mellem 50 og 100 personer har nu samlet sig udenfor C&A's nye butik over for Føtex i City Vest.
Endelig slår klokken 10, den røde snor bliver klippet over, og folk myldrer ind i den 1000 kvadratmeter store butik.
Ovenstående skete i torsdags, hvor C&A's blot anden butik i Danmark kunne byde velkommen til kunderne.
Med åbningen af den nye butik følger samtidig et ønske fra C&A's side om at støtte op om det nye lokalsamfund, som butikken er en del af - her forstået bredt som Aarhus Kommune. Butikken uddeler nemlig 20.000 kroner enten til ét tiltag eller 10.000 kroner til to.
“Forretningen vil gerne gøre noget godt for lokalområdet og give lidt tilbage til det område, som forhåbentlig tager godt i mod os,” siger Lars Rasmussen, som er ansvarlig for C&A i Danmark.
“Det kan eksempelvis være enkeltpersoner, foreninger eller på anden vis tiltag, som glæder mange. Man skal blot skrive, hvad pengene skal gå til, og en begrundelse for, hvorfor man skal have dem,” fortsætter Lars Rasmussen.

Lokalavisen udvælger

Og her kommer Lokalavisen Aarhus ind i billedet. Kandidaternes begrundelser skal nemlig sendes til avisen, og lokalredaktør Camilla Kjærgaard Olesen vil så i samarbejde med Lars Rasmussen fra C&A udvælge vinderen, som efterfølgende bliver præsenteret i avisen.
De 20.000 kroner stammer fra en fond, som familien bag C&A har oprettet netop til at gøre en forskel i butikkernes lokalområder.
Men er det ikke blot et godt reklame-tiltag, I har gang I?
“Det er ikke for reklamens skyld, at vi gør det - så kunne vi have sponsoreret et fodboldhold eller lignende,” smiler Lars Rasmussen, som ser frem til at se alle kandidaterne.

Det skal du gøre

Skriv, hvad pengene skal bruges til og send en begrundelse for, hvorfor dit tiltag skal vinde senest 10. oktober klokken 9 Send begrundelsen til Lokalavisen Aarhus på: Mailadressen: Redaktion.aarhus@lokalavisen.dk Eller via post: P. Hiort-Lorenzens Vej 2 A, 1. sal, 8000 Aarhus C Vinderen offentliggøres 15. oktober og portrætteres i avisen 22. oktober

Publiceret 02 October 2013 16:00

SENESTE TV