Laura Emilie Kristesen (tv) og Inger Agger Hougaard fra 7. A på Risskov skole glæder sig til deres have kan “spises”

Laura Emilie Kristesen (tv) og Inger Agger Hougaard fra 7. A på Risskov skole glæder sig til deres have kan “spises”

Vores “have” skal både være sjov og hyggelig

7. A på Risskov skole har hurtigt taget ideen om at dyrke biblioteket til sig - og de husker endda at lægge vejen forbi og vande deres “haver”

Af
Grethe Madsen

Grethe Bo Madsen

“Vi var sammen med vores klasse heroppe og plante forskellige ting i højbedene. Og siden har vi bare haft lyst til at komme forbi og se det vokse.”
De to 14-årige piger fra 7.A på Risskov Skole, Laura Emilie Kristensen og Inger Agger Hougaard, glæder sig til resultatet af deres haveanstrengelser bliver klart til at spise.
Endnu er der et stykke vej, men overalt i højbedene spirer det frem.
“Vi har plantet forskellige buske, krydderurter, gulerødder, græskar og ærter. Og så har vi også sået nogle morgenfruer,” forklarer de.

Hyggeligt mødested

“Det er et rigtig godt projekt, både fordi det er lidt spændende at komme forbi og se, hvor meget det vi har plantet er vokset, men også fordi det er et hyggeligt sted at mødes,” fortæller Laura.
“Det er skønt at få lov at sætte noget i gang, uden at det føles som en sur forpligtelse at skulle forbi og vande. Det vigtigste er, at det også er lidt for sjov,” supplerer Inger.

Slappe af og lade op

Begge piger holder af, at der er fredeligt og stille i bibliotekets have.
“Det er faktisk meget rart, at her er så stille. Det er lidt et pusterum, hvor man lige kan smutte hen og slappe lidt af og lade op. “

null

Publiceret 29 June 2013 16:00

SENESTE TV