Planerne om en ny friskole i Hjortshøj har vind i sejlene. Nu opfordrer initiativtagerene børnene til at komme med deres bud på, hvordan fremtidens skole skal være.

Planerne om en ny friskole i Hjortshøj har vind i sejlene. Nu opfordrer initiativtagerene børnene til at komme med deres bud på, hvordan fremtidens skole skal være.

Ny friskole i Hjortshøj:

Nu skal børnene høres

Gruppen af aktive, der arbejder for en friskole i Hjortshøj, vokser. Nu er det børnenes tur til at fortælle, hvordan de synes, en god skole skal være

Af
Grethe Madsen

Grethe Bo Madsen

“Kære børn i Hjortshøj. Hvis I nu kunne bestemme, hvordan skal en skole så være indrettet, og hvordan vil I gerne undervises? Vi har brug for jeres tanker og ideer, så kom og fortæl, hvordan I synes, fremtidens skole skal være.”
Planerne for en ny friskole i Hjortshøj tager fart. De to tovholdere bag projektet, Regitze Rising og Gro Jensen, har haft succes med at skabe interesse om friskolen, og flere voksne er allerede i fuld gang med at tænke gode tanker om fremtidens skole. Nu er turen kommet til hovedpersonerne selv: Børnene i Hjortshøj.

Hvordan ser din drømmeskole ud?

“Nu har vi voksne været samlet flere gange for at finpudse vores vision og det pædagogiske grundlag for friskolen, men vi synes også, det er vigtigt at høre, hvad børnene kunne tænke sig. Hvordan ser deres drømmeskole ud. Hvilke tanker har de om fremtidens skole, hvordan vil de gerne indrette en skole, så den passer til dem, og hvad motiverer dem, så de får mest muligt udbytte af undervisningen,” forklarer Regitze Rising.
Tænke-tanke dagen i børnehøjde foregår søndag 16. juni kl. 10.00-12.00 i Solhuset på Hjortshøj Møllevej 124 i hjortshøj.

Publiceret 12 June 2013 09:00

SENESTE TV