Steffen Rasmussen stiller op uden for parti til kommunalvalget i november måned. Hvem er Steffen Rasmussen
Har været selvstændig i en årrække med virksomheden “Strange Ears” Nomineret til “Årets unge håb 2010” af Ivækst.dk
Tidligere kampagneleder ved “Verdens Skove”
Arrangeret 400 koncerter og events i Aarhus
Arbejder som pædagogmedhjælper<I>
</I>

Steffen Rasmussen stiller op uden for parti til kommunalvalget i november måned. Hvem er Steffen Rasmussen Har været selvstændig i en årrække med virksomheden “Strange Ears” Nomineret til “Årets unge håb 2010” af Ivækst.dk Tidligere kampagneleder ved “Verdens Skove” Arrangeret 400 koncerter og events i Aarhus Arbejder som pædagogmedhjælper

Nærvær i Aarhus Byråd

Steffen Rasmussen stiller op til kommunalvalget 2013 uden for parti. Han vil repræsentere det menneskelige og nærværende i Aarhus Byråd

Af
Line Hitz

Julen 2012 var helt specielt for 27-årig Steffen Rasmussen. Han tilbragte juleaften i en børnehave med halvtreds forskellige mennesker i alderen to til 93 år. Selvom Steffen har sin egen familie at holde jul med, havde han arrangeret juleaften for ensomme i Aarhus. Og det var midt i anden, julesalmen og julehyggen med de mange forskellige mennesker, at Steffen besluttede sig for, at han ville i byrådet.
“ Jeg fandt ud af, at rigtig mange mennesker gemmer på historier, som politikerne ikke kender til. Hvis jeg kommer i byrådet, er det mit ønske, at borgerne skal kontakte mig og fortælle om de udfordringer og historier, som de går rundt med i hverdagen,” siger Steffen.
Han vil gerne stå for det nærværende og menneskelige i byrådet, og han har valgt at stå alene for at komme længst ud til borgerne.
“Jeg synes der er langt mellem politikere og borgere i dag. Jeg vil gerne undgå spin og topstyring og i stedet for være borgernes lyttende øre, og tvinge partierne til at tage stilling til de forlag, som jeg kommer med” siger han.
 

Ingen valgløfter

Steffens mærkesager er kunst, kultur, musik, hjemløse, socialt udsatte, børn, ældre og udlændinge med store og små problemer. Hans mission er at hjælpe byens borgere, hvad enten de stemmer på Enhedslisten eller Dansk Folkeparti. Han har erstattet de klassiske valgløfter med valghåb, da han ikke vil love noget, som han ikke kan holde.
“ Jeg vil gerne tilrettelægge mine forslag ud fra, hvad der er brug for i Aarhus, og det er en løbende proces” siger han.

Ingen penge

Steffen skal have 5000 personlige stemmer for at komme ind i Aarhus Byråd, og som byrådskandidat uden for parti, har han ikke en stor pose penge i ryggen, når valgkampen går i gang. Det er derfor kreativitet, sponsorater, netværket, socialemedier, oplysninger og taler, som skal hive stemmerne i land. Men selvom kampen om stemmerne er stor, så er Steffen positiv.
“Jeg går imod tidens tendens, hvor det er svært at skelne mellem politikerne. Jeg har et reelt ønske om at gøre en forskel og sige tingene som de er,” siger Steffen.

Publiceret 30 March 2013 09:00

SENESTE TV