Aladdin skal hente en fortryllet lampe i en magisk hule til troldmanden Fakhir

Aladdin skal hente en fortryllet lampe i en magisk hule til troldmanden Fakhir

Kæmpe musicalhit:

1001 nat på Strandskolen

Siden august har 73 elever på 8. årgang på Strandskolen haft travlt med at forberede årets brag af en musical - Aladdin

Af
Grethe Madsen

Grethe Bo Madsen

Det eventyrlige 1001 nat landede i sidste uge på Starandskolen, da de 73 elever på 8. årgang Strandskolen havde premiere på deres musicalforestilling: Aladdin.
Forud er gået mange ugers forberedelse med skuespil, scenografi, multimedie, dans og kostumer.

Alle har en rolle

"Det blev et kæmpe hit. Alle elever har ahft en finger med i spillet. Der er blevet øvet og trænet, slidt og slæbt, grinet og raset - ja, fuldstændig som det skal være op til en stor premiere," fortæller Michael Varney, lærer på Strandskolen.
Alle eleverne i 8. kalsserne har lige siden starten af skoleåret været delt ind på hold, hvor de har arbejdet med forskellige dele af musicalproduktionen. Nogle har øvet sang, skuespil og dans, mens andre har syet kostumer, lavet kulisser eller arbejdet med lys, lyd og multimedie.

Booster elevernes selvtillid

"Vi lægger meget stor vægt på, at alle har en rolle i forbindelse med musicalen. Der er altid nogen, der af den ene eller anden grund forsøger at trække sig, men det vi oplever igen og igen er, at den, der slet ikke ville være med til at begynde med, viser sig at være en af de dygtigste til at sy kostumer, lave kulisser eller lægge makeup," forklarer Michael Varney.
"Musicalen er meget ofte med til at ændre et kritisk selvbillede og booste elevernes selvtillid. Derfor har musicalopsætningen så stor værdi," understreger han.

Stort overskud

Mindst 1.600 nåede at se musicalen og det bragt omsætningen op i nærheden af 70.000 kroner.
"De skal bruges til at dække udgifterne til forestillingen, og til indkøb af nyt AV-udstyr, som hele skolen får glæde af."

Alt ender lykkeligt for Aladdin og sultanens smukke datter, prinsesse Gulnare

Alt ender lykkeligt for Aladdin og sultanens smukke datter, prinsesse Gulnare

null

Publiceret 29 November 2012 16:00

SENESTE TV