De unge skal selv finde på logo og navn til klubben. Den opgave kastede pigerne sig hurtigt ud i med masser af kreative bud.

De unge skal selv finde på logo og navn til klubben. Den opgave kastede pigerne sig hurtigt ud i med masser af kreative bud.

Ny Klub i Mårslet kom godt fra start

Allerede på den allerførste klubaften væltede det ind med unge, der var klar til de nye lokaler

Af
Grethe Bo Madsen

De har ventet længe, men torsdag aften 16. august var ventetiden endelig slut.
Da kunne de unge i Mårslet, der ellers i nogen tid har været tvunget til at forlade byen for at finde et klubtilbud, endelig indtage deres "egen" klub, den nye ungdomsklub på Testrupvej i Mårlset.
På Første klubaften arrangererede klubleder Kirsten Sønderby åbent hus, så alle interesserede kunne kigge forbi. Allerede fra dørene blev åbnet stod de første unge parat og i løbet af kort tid, var der godt fyldt op i ungdomsklubben, hvor de unge både får en bar med musik, egen klatrevæg, computerrum, basketballbane og bålplads.

Bar, klatrevæg og bålplads

"I Mårslet har der altid været tradition for et stærkt sammenhold omkring børnenes og de unges fritidsliv. Jeg er rigtig glad for, at denne klub for de ældste nu er kommet godt fra start og jeg ser virkelig frem til at være sammen med de unge her i klubben," fortæller Kirsten Sønderby, der håber, samarbejdet med forældre og skole bliver lige så godt som det, der er i i klubberne for de yngre børn.
De unge befandt sig hurtigt som fisk i vandet i den nye ungdomsklub, hvor der til lejligheden var lavet bål og stillet an med sodavand, pølser og snobrødsdej.
I baren var der fuld gang i musikken og i fællesrummet blev der tænkt, tegnet og fortalt.

Klubleder Kirsten Sønderby glæder sig til at tage de nye faciliteter i brug sammen med de uneg i Mårslet

Klubleder Kirsten Sønderby glæder sig til at tage de nye faciliteter i brug sammen med de uneg i Mårslet

Hvad skal "barnet" hedde?

De unge skal nemlig selv være med til at give ungdomsklubben et navn og et logo, og det satte gang i kreativiteten.
"Der var mange kreative forslag – nogle mere kreative end andre, og det endelige navn vil blive valgt ved lodtrækning mellem de fem bedste forslag på et senere tidspunkt," forklarer Kirsten Sønderby.
Det nye klubpersonale tæller blandt andre en uddannet adventure- og vildmarksinstruktør, samt Mårslets kontaktperson til Ungdomsskolen, Jacob Laursen, der kan hjælpe de unge med at få meldt sig til hold og kurser i løbet af skoleåret.
"Det betyder, at der fremover kommer godt gang i udelivs-aktiviteter som klatring og vildmarksture, masser af ungelivs-aktiviteter, og et godt samspil omkring ungdomsskolen," understreger den nye klubleder.

Ny ungdomsklub i Mårslet

Testrupvej 6 i Mårslet.
Klubben er et tilbud til de unge fra 8. klasse til 18 år
Klubleder er Kirsten Sønderby
Klubben vil fremover være åben hver mandag og torsdag fra kl. 18.00 til 21.30

Publiceret 05 September 2012 16:00

SENESTE TV