Finn Lyngholm siger farvel til Nordea og får endnu mere tid til Flying Superkids.

Finn Lyngholm siger farvel til Nordea og får endnu mere tid til Flying Superkids.

Finn får fri fra filialen

Efter 17 år som filialdirektør i Nordea på Silkeborgvej, går Finn Lyngholm nu på efterløn og får mere tid til hobbyer, ferier og ikke mindst sit arbejde i Gymnastikgården i Aarhus V

Af
Af Christina S. Johansen

Han har været med i Åbyhøj Handelsstandsforening de sidste 10 år, han har været formand for Gymnastikgården og Flying Superkids i Aarhus V i 15 år, og endelig har han været filialdirektør i Nordea på Silkeborgvej i Åbyhøj i 17 år. De to første ting får Finn Lyngholm nu ekstra tid til, for han går nemlig på efterløn som filialdirektør med udgangen af januar.
"Selvfølgelig vil jeg savne banklivet, det har været en stor del af mit liv, og jeg har altid været glad for at gå på arbejde, men jeg glæder mig også til at få friheden til at gøre lige, hvad jeg vil og afprøve forskellige ting - foruden selvfølgelig at få mere tid til arbejdet i Gymnastikgården," siger Finn Lyngholm.

Nordea-mand hele livet

Finn Lyngholm har været i Nordea-regi i 46 år og har været med gennem en masse fusioner, før banken endte med at hedde Nordea.
"Jeg har været med fra dengang, der skulle to underskrifter i bankbogen, før en person kunne hæve penge," smiler Finn Lyngholm og fortsætter.
"Og jeg har været med fra der stort set kun var ind- og udlån i banken, til det i dag er et finansielt supermarked."

Et særligt lokalsamfund

At det lige præcist har været Nordea i Åbyhøj, han har været filialdirektør for, er han ekstra glad for. Byen er nemlig helt speciel, mener han.
"Det er virkelig et område, hvor beboerne bakker op om lokalsamfund og er klar til at yde en ekstra indsats - det er helt særligt," fortæller han.

Skal nok få udfyldt fritiden

Nu venter efterlønnen i midlertid forude med al den frihed, han kan tænke sig. Den aktive mand er dog ikke bange for at komme til at kede sig.
"Jeg skal nok få fyldt tiden ud," som han siger.
"For nu skal jeg jo rejse noget mere, se mine 12 sammenbragte børnebørn og måske også ud og slå lidt til en golfkugle. Og så får jeg jo også mere tid til mine Superkids."
Og netop Gymnastikgården med eliteholdet Flying Superkids er noget, han nu vil lægge ekstra kræfter i. Finn Lyngholm fortæller:
"Mine to døtre har selv været en del af Gymnastikgården, og det er en fantastisk forening, hvor børnene virkelig lærer, hvordan de skal opfører sig, fordi der stilles krav om disciplin. Nu glæder jeg mig til at kunne opleve lidt mere med holdet og til at komme på flere ture med dem."

Den nye filialchef

Filialdirektør Tina Nordsted afløser Finn Lyngholm i Nordea på Silkeborgvej. Et job hun glæder sig til. "Jeg ser frem til at være en del af det her specielle lokale liv, der er i Åbyhøj, og så ser jeg frem til at være en del af den byudvikling, der er i gang, hvor vi i slutningen af året flytter fra de lokaler, vi har haft i 50 år, og over på den anden side af gaden i et spritnyt byggeri," fortæller Tina Nordsted.

Publiceret 27 January 2012 14:00

SENESTE TV