Der var gys og gru i dagplejen i Solbjerg. Foto: Ellen Kühl

Der var gys og gru i dagplejen i Solbjerg. Foto: Ellen Kühl

Spøgelser på spil i Solbjerg

Der var dømt (u)hygge i stor stil, da dagplejen i Solbjerg holdt Halloween-fest

Uuuuuuhygge, græskar, spindelvæv, heksehatte, flagermus der hænger ned fra loftet, edderkopper, der danser henover væggene og små spøgelser, der putter sig over alt.
Fritidscenteret i Solbjerg var fyldt helt op med cirka 50 glade og engagerede børn, forældre og dagplejere, da den stod på halloween-fest i stor stil i den dæmpede belysning.

Harmonika og hekse

Brian Møller var som sædvanlig klar med sin harmonika, og "jeg-sætter-gang-i-festen-humør."
Fra det udleverede sanghæfte blev der sunget igennem, eller det vil sige, det var nok mest dagplejerne, der gav den gas, mens børnene forsøgte at følge med de voksne.

Alle dagplejerne var klædt ud med heksehatte. Foto: Ellen Kühl

Alle dagplejerne var klædt ud med heksehatte. Foto: Ellen Kühl

Uha gulvet gynger

Næsten som hvis det var i et ægte spøgelseshus, begyndte gulvet pludselig at bevæge sig. Det var dog de fremmødte hekse, børn og forældre, der fik gulvet til at gynge i takt med, at de trampede rundt til harmonikaens toner.
Børnenes tålmodighed var stor til de mange sanglege, og kun et par enkelte gråd overdøvede musikken ind imellem. Men da først der blev sat to borde op, og de blev dækket til med forskellige halloween-kager, så var de pludselig mere interessante, og de kageglade unger fik lov til at sætte tænderne i den ene store kage efter den anden.

Publiceret 31 October 2011 06:00

SENESTE TV