Mollerup Golf Club har fået plads til 150 nye medlemmer og har afskaffet ventelisten til klubben.

Mollerup Golf Club har fået plads til 150 nye medlemmer og har afskaffet ventelisten til klubben.

Mollerup Golf Club klar til at optage nye medlemmer

Mollerup Golf Club har afskaffet ventelisten og er nu klar til at tage imod nye medlemmer

Af
Grethe Madsen

Grethe Bo Madsen

Foråret er lige om hjørnet og de grønne golfbaner lokker - men er det overhovedet muligt at komme til at spille, hvis man ikke allerede er medlem af en golfklub?
"Ja, du kan sagtens komme til at spille, det er slet ikke et problem længere," lyder svaret fra Niels Eilif Hansen, bestyrelsesmedlem af Mollerup Golf Club i Risskov.
"Vi hører tit folk sige, at de egentlig gerne ville spille golf, men at der jo er lange ventelister. Sådan har det været, men det er ikke tilfældet længere hos os," forklarer han.
"Ventelisten er væk. Det skyldes især, at vi har udvidet medlemstallet med 150 medlemmer i forbindelse med, at vi skulle have finansieringsgrundlaget på plads i forhold til vores nye klubhus. Det har ryddet ventelisten, så alle nu kan blive medlem med det samme."?
Lige nu tilbyder Mollerup Golf Club samtidig et prøvemedlemskab, så interesserede kan finde ud af, om golfspillet nu også er noget for dem, før de tegner et fuldt medlemskab af klubben.
"For et par tusinde kroner kan man få et prøvemedlemskab, hvor man kan spille alt det golf, man har lyst til i tre måneder. Med i beløbet er også træningslektioner og undervisning i golfregler. Og får man lyst til at fortsætte, er pengene ikke spildt, for første kontingent indbetaling bliver reduceret med 1.000 kroner," lyder det lokkende tilbud til golfspillerne.

null

Publiceret 11 April 2011 07:30

SENESTE TV