Lisbeth Nielsen blev myrdet - kæresten er sigtet for drab

Politiet mener nu, at 46-årige Lisbeth Nielsen blev myrdet. Hendes 42-årige kæreste er anholdt sigtet for drab

Af
Af Christina S. Johansen

Lisbet Nielsen fra Risskov har været forsvundet i over en uge, og politiet mener nu, at hun er blevet myrdet. De har anholdt hendes 42-årige kæreste og sigtet ham for drab. Politiet ønsker ikke at komme nærmere ind på, hvorfor kæresten er sigtet i sagen.
Lisbeth Nielsen blev sidst set fredag 23. oktober omkring kl. 19 i området omkring sin bopæl på Engholms Alle i Risskov, hvor hun bor sammen med sine to sønner.
Lisbet er et aktivt fritidsmenneske, og politiet har søgt med hundepatruljer og helikopter ved forskellige friluftsområder, men fortsat uden resultat. Diverse opholdssteder er også undersøgt, og Østjyllands politi oplyser, at eftersøgningen af Lisbeth fortsat er i gang.
Motivet for Lisbets forsvinden er stadig ukendt, men politiet mener altså nu, at der er tale om mord.

Hvor er Lisbeth?

Lisbeth Nielsen beskrives som kvinde svarende til alderen (46 år), cirka 170 centimeter høj, almindelig til slank af bygning, langt lyst/mellemblond hår.
Hvis nogen kan bidrage med oplysninger om Lisbets færden i tiden efter fredag 23. oktober, kan de gives til Østjyllands Politi på telefon 87 31 14 48.

Publiceret 31 October 2009 09:03

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.