Kommunalvalg 2017
Foto: Charlotte De La Fuente/Ritzau Foto
Foto: Charlotte De La Fuente/Ritzau Foto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny midlertidig direktør i Teknik og Miljø

Aarhus Byråd fulgte onsdag aften en indstilling fra rådmand Kristian Würtz om at ansætte senior direktør i Rambøll, Erik Møberg, som midlertidig direktør for Teknik og Miljø

Der er politisk enighed om, at ansættelsen af en ny, blivende direktør for Teknik og Miljø udskydes til, at det er besluttet, hvem der skal være rådmand for Teknik og Miljø i den nye byrådsperiode. 

I stedet skal den 59-årige Erik Møber have posten midlertidigt. Det oplyser Aarhus Kommune i dag i en pressemeddelelse.

Udover mere end 20 år i Rambøll Management Consulting som management-konsulent har Erik haft ansættelser i det daværende Nordjyllands Amt og Aarhus Kommune. 

"Jeg er glad for, at Erik Møberg har sagt ja til at træde til som midlertidig direktør for Teknik og Miljø. Han har masser af erfaring med organisationsudvikling og varetagelsen af komplekse opgaver. Samtidig har han erfaringer fra både det offentlige og det private erhvervsliv, som Teknik og Miljø vil have stor gavn af i de kommende måneder," siger Kristian Würtz, rådmand for Teknik og Miljø, i pressemeddelelsen.

Erik Møberg har et indgående kendskab til Aarhus Kommune ud fra tidligere ansættelse og gennemførelse af en række rådgivningsopgaver overfor kommunen igennem en lang årrække. Endvidere har Erik Møberg løst en række rådgivningsopgaver på strategisk niveau i andre offentlige og private virksomheder. 

Erik Møberg frigøres i perioden fra sine opgaver i Rambøll Management Consulting og vil blive udlånt til at arbejde fuld tid for Aarhus Kommune fra 1. oktober frem til omkring 1. april 2018

jwh

Publiceret: 28. September 2017 08:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt