Paw Simon Krogh holder åbningstalen til Brabrand Kulturuge. Åbningen finder sted her i gården bag genbrugsbutikken ved Brabrandhus. Foto: Jeppe Rafn
Paw Simon Krogh holder åbningstalen til Brabrand Kulturuge. Åbningen finder sted her i gården bag genbrugsbutikken ved Brabrandhus. Foto: Jeppe Rafn
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Narrestreger og tossestreger: 11 dage fyldt med kultur i Brabrand begynder i morgen

En uge med udstillinger, koncerter, idræt og meget mere

I morgen er der premiere på Vester Gasværks revy 'Alverdens Streger' på Gasværket i Brabrand. Under temaet 'streger' er der dømt narrestreger, tankestreger og tossestreger. Der er ingen svinestreger, men måske et par genistreger, lyder oplægget.

Årets forestilling er startskuddet på Brabrand Kulturuge, der finder sted fra 7. – 17. september.

Den officielle åbning finder sted lørdag formiddag ved Genbrugsbutikken i Hovedgaden. Paw Simon Krogh, der medvirkede i TV-serien 'En vej – to verdener', holder åbningstalen, mens der serveres kaffe, rundstykker og en Gammel Dansk. Ved åbningen kan du samtidig møde en lang række lokale klubber og foreninger til Foreningernes Dag.

Der sker en masse i Brabrand i løbet af kulturugen. En lang række kunstnere afholder udstillinger rundt omkring i bydelen, og der er koncerter med Paparazzis og Den Danske Salmeduo.

Du kan også komme med på byvandringer, være med til at plante træer og prøve at spille badminton for nu blot at nævne et par af de mange arrangementer.

Børnene kan lege med ord på Gellerup Bibliotek og spise lagkage og høre om Luther i Brabrand Kirkes sognegård.

Stafet For Livet

Og så må vi ikke glemme Stafet For Livet, der i år finder sted for første gang i Brabrand. Det er et 24-timers støttearrangement for Kræftens Bekæmpelse. Åbningstalen bliver holdt af regionsformand Bent Hansen, der på modstående side taler ud om sin egen kræftsygdom.

Der er med andre ord lidt for enhver smag i Brabrand Kulturuge, der har fundet sted siden 1999. Hele programmet kan ses på detgamlegasvaerk.dk.

Publiceret: 06. September 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Bøger
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt