Direktør for Headstart Fashion House mener, at der er masser af jobs i modebranchen i Aarhus. Foto: Jeppe Kristensen
Direktør for Headstart Fashion House mener, at der er masser af jobs i modebranchen i Aarhus. Foto: Jeppe Kristensen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Modehus vil klæde tøjbranchen på

Headstart Fashion House skal fjerne sten i de mindre tøjvirksomheders sko

Et nyskabende samarbejde mellem Dansk Mode og Tekstil og Headstart Fashion skal komme aarhusianske og andre østjyske tøjvirksomheder til gode. Samarbejdet har resulteret i Headstart Fashion House, som fokuserer på at understøtte mindre virksomheder i modebranchen med alt fra jura, agenter og events.

“Vi ved, at der er 350 moderelaterede virksomheder i Aarhus, hvor 90 procent af dem er små enheder med under ti ansatte. De har det notorisk svært i branchen. Dem kan vi tilbyde en masse hjælp i form af netværksaktiviteter, events og forretningsidéer og meget mere,” siger direktør i Headstart Fashion House, Christian Chapelle, der officielt åbner dørene op til Headstart Fashion House på havnen 24. august.

Skaber vækst og velstand

Der er nemlig en masser potentiale for at understøtte diverse modevirksomheder i Aarhus og Østjylland. Derfor har Aarhus Kommune støttet projektet i en længere periode.

“Vi gør en masse for, at Aarhus er så attraktiv som muligt. Derfor arbejder vi også på at tilbyde noget til virksomheder, så de kan investere i byen,” siger Jan Beyer Schmidt-Sørensen, der er erhvervschef i Aarhus Kommune, og fortsætter:

“Vi kan se, at de penge, som vi har støttet Headstart Fashion House med, har hjulpet modevirksomheder. Og det kommer der altså vækst og velstand ud af.”

Direktøren for Headstart Fashion House har længe været i gang med at skabe bedre vilkår for moderelaterede virksomheder under navnet Headstart Fashion. Men nu flytter organisationen i hus. Og det skal fejres.

“Vi får besøg af borgmester Jacob Bundsgaard (S) til åbningen. Det indikerer, at man tror på det samarbejde, der er mellem Dansk Mode og Tekstil og Headstart Fashion House. Det kan hjælpe vækstlaget i Aarhus og Østjylland til at skubbe de små virksomheder i den rigtige retning og skabe flere arbejdspladser i branchen,” fortæller Christian Chapelle.

Publiceret: 23. August 2016 13:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!