Private dining-konceptet indebærer, at kokken har forberedt størstedelen af maden hjemmefra. Pressefoto
Private dining-konceptet indebærer, at kokken har forberedt størstedelen af maden hjemmefra. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Michelin-kok vil lave mad i dit hjem

Aarhusiansk Michelin-kok flytter restaurantoplevelsen hjem til dig

Michelin-mad behøver ikke længere kun indtages på restauranter, hvor man skal have bestilt bord flere uger i forvejen. Nu er turen kommet til private hjem i form af 'private dining', hvor kokke rykker ud til private selskaber og laver mad.

René Mammen har siden 2005 drevet den aarhusianske Michelin-restauranten Substans, og han er med på den nye bølge.

”Det er spændende at være en del af private dining universet, som er en af de helt store gastronomiske tendenser i 2017”, siger René Mammen fra Substans i en pressemeddelelse.

Private dining foregår i samarbejde med den nystartede online-portal Neat Meal. Ifølge portalen er potentialet stort.

”Vi har modtaget mange flere bestillinger end forventet. Det bekræfter vores formodning om, at private dining kommer til at vokse støt over de næste par år”, siger medstifter Jacob Esbensen.

srj

Publiceret: 17. Februar 2017 06:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!