Lystrup IF Fodbold forventer op mod 100 deltagende piger til ’Pigeraketten’.
Lystrup IF Fodbold forventer op mod 100 deltagende piger til ’Pigeraketten’.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lystrup IF samler piger til gratis fodbolddag

’Pigeraketten’ går i luften i Lystrup lørdag 23. april

Af Kim Skovrup Andersen

Lørdag 23. april byder Lystrup IF Fodbold velkommen til alle interesserede piger til en gratis og sjov dag i fodboldens tegn.

Det bliver en rejse rundt i 'universet' for de fremmødte piger, hvor de blandt andet besøge Saturn, Merkur og Mars, og hvor oplevelser med fodbold og samarbejdsøvelser venter. Gennem fodbolden kan pigerne øge deres sociale kompetencer samt få en god start på et aktivt liv.

Fokus på pigefodbold

”Vi ønsker at sætte fokus på pigefodbold og forhåbentlig få lidt flere piger i området til at spille fodbold – det vil være godt for både pigeholdene og fastholdelsen generelt i klubben,” fortæller Lars Horst Petersen, pigekontakt i Lystrup IF Fodbold i en pressemeddelelse.

29.000 spiller

Knap 29.000 piger mellem 0-12 år spiller fodbold i Danmark. Blandt teenagere var kurven fra 2014 til 2015 stigende for første gang i tre år.

”Når klubben åbner dørene med 'Pigeraketten' er det en oplagt mulighed for pigerne at prøve kræfter med fodbold, som er en af de største og længstvarende idrætsfællesskaber for piger helt op til slutningen af teenageårene,” forklarer Annette Westermann, Projektleder i Dansk Boldspil-Union, i en pressemeddelelse.

'Pigeraketten' skydes i gang i samarbejde mellem Lystrup IF og DBU. Flere end 100.000 piger mellem 5 og 11 år har siden 1997 deltaget.

Publiceret: 22. April 2016 07:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!