Arkivfoto

Arkivfoto

Debat:

Pak champagnen væk venner!

Lucas Hultgren, Holme Møllevej 43 1 tv 8260 Viby J

Jeg har ikke kendt Lars Boje Mathiesen i så lang tid endnu, men det kræver heller ikke meget mere end et par minutter at finde ud af, at Lars er et skønt og pålideligt menneske, og at han er og har været en super dygtig lokalpolitiker, der har sat en ære i at kæmpe for den menige dansker og være borgernes vagthund!
Sådan som en politiker bør og skal være!
Det har naturligvis givet lidt bølgeskvulp i Århus byråd, for det er jo aldrig rart at blive udfordret, når man sidder en forsamling af mennesker, der småarrogant er groet fast i deres konsensussøgende "sådan plejer vi at gøre" politik, men her har du stået flot fast og kæmpet borgernes sag, ligegyldig hvad byrødderne og andre så måtte mene om dig!

Det har været en stor fornøjelse at lære dig at kende og følge dit arbejde i byrådet, og jeg ved, vi er mange, der glæder os til at få dig valgt til Folketinget, hvor du uden tvivl med samme benhårde arbejdsdisciplin vil forstætte din kamp for frihed og fædreland!

I øvrigt kan de byrødder godt pakke champagnen væk igen, vi er mange, der står klar til at kæmpe kampen videre på en fair men skarp og kontant måde!

Publiceret 13 February 2017 06:00

SENESTE TV