Willem Dafoe spiller motelpasseren Bobby i dramaet 'The Florida Project'. Se filmen til Zulu Sommerbio i Aarhus 9. august.

Willem Dafoe spiller motelpasseren Bobby i dramaet 'The Florida Project'. Se filmen til Zulu Sommerbio i Aarhus 9. august. kino.dk

Zulu Sommerbio i Botanisk Have

Der er gys og drama på programmet, når Zulu Sommerbio igen i år inviterer på gratis film i det fri

AARHUS Duften af nyslået græs. Et fast greb om en kold dåseøl. Lyden af pølser, der sprænger på grillen. Komfortabelt placeret på et tæppe, omgivet af alle vennerne. Så er alt der mangler Zulu Sommerbio. Igen i år ruller Zulu Sommerbio det helt brede lærred ud og inviterer på gratis film i det fri i otte forskellige byer.

Zulu Sommerbio rammer Botanisk Have, Peter Holms Vej i Aarhus C torsdag 8. og fredag 9. august. 8. august kan aarhusianerne se frem til at gyse over den hårrejsende 'US', hvor en familie bliver terroriseret af deres morderiske dobbeltgængere. 9. august er The Florida Project på programmet; et drama der skaffede den amerikanske skuespiller Willem Dafoe både en Golden Globe og en Oscar nominering for sin præstation i rollen som den barske, men godhjertede motelpasser Bobby.

Begge aftener begynder filmen kl. 21.15, men da man venter på, at det er mørkt nok til at tænde udendørsbiffen, kan starttidspunktet skride lidt.

Se mere på zulu.tv2.dk

mklj

Publiceret 07 July 2019 06:00

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.