Cirkus Summarum inviterer små og store til skæg og ballade på Tangkrogen i Aarhus fra 20. juli.

Cirkus Summarum inviterer små og store til skæg og ballade på Tangkrogen i Aarhus fra 20. juli. PR Foto

Cirkus Summarum for legebørn i alle aldre kommer til Aarhus

I Cirkus Summarum er alting som i et rigtigt cirkus - bare anderledes. Oplev det med egne øjne, når Hr. Skæg, Onkel Reje, Motor Mille og alle de andre besøger Aarhus 20. juli-7. august

Af
Mai-Britt Jeppesen

AARHUS Cirkus Summarum er en helt unik forestilling med fest, farver og ballade, hvor de populære figurer fra Ramasjang laver et hæsblæsende cirkusshow med sang, dans, magi og poesi, og hvor musikken spilles af DR Big Band.

Fra 20. juli til 7. august slår Cirkus Summarum telt op på pladsen ved Tangkrogen i Aarhus og inviterer alle, hvad end du er barn, voksen eller et sted midt imellem, på en sjov, spændende og rørende oplevelse, som kan deles med hele familien.

Glæd dig til at møde Motor-Mille, der kører stærkt, flyver højt og laver spektakulære numre oppe under teltdugen. Hr. Skæg der er god til ord og regnestykker, og som elsker at synge. Onkel Reje som holder uendeligt meget af sin ven Brille og sin mormor, men som til gengæld ikke er så vild med at gå i bad. Du kan også opleve detektiven Kristian, der løser mysterier og finder frem til skurken, Rosa, som er kageglad, kan bage alverdens kager og er god til at fortælle godnathistorier og smukke Silja som i år er tilbage i manegen hos Cirkus Summarum, hvor hun er klar til at give den gas.

Onkel Reje er bare en af de mange populære figurer fra Ramasjang, du kan møde i Cirkus Summarum anno 2019.

Onkel Reje er bare en af de mange populære figurer fra Ramasjang, du kan møde i Cirkus Summarum anno 2019. PR Foto

Gratis cirkusaktiviteter

Husk at der ud over selve showet også er masser af sjove cirkusaktiviteter for både børn og voksne på den store udendørs cirkusplads foran teltet. Her er fede forlystelser, lækker mad og meget mere – hvor alle kan være med. Så kom i god tid før forestillingen går i gang, så der er tid nok til både at lege, spise og hygge. Alle aktiviteter på pladsen er gratis.

Muskelsvindfonden arrangerer i samarbejde med DR Ramasjang og DR Big Band, Cirkus Summarum. Alt overskuddet fra billetsalget og salg på pladsen går til Muskelsvindfondens arbejde med at styrke børn og unge med muskelsvind.

Find billetter og læs mere om Cirkus Summarum på cirkussummarum.dk eller følg med på Facebook.

Der er dømt fest, farver, magi og ballade, når Cirkus Summarum igen i år slår telt op på Tangkrogen i Aarhus.

Der er dømt fest, farver, magi og ballade, når Cirkus Summarum igen i år slår telt op på Tangkrogen i Aarhus. PR Foto

Publiceret 01 July 2019 07:00

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.