Bogen fortæller om byens højeste punkt og hvor man kan se solnedgangen efter mørkets frembrud.

Bogen fortæller om byens højeste punkt og hvor man kan se solnedgangen efter mørkets frembrud. Foto: Forlaget Frydenlund

111 steder i Aarhus du skal se

En ny bog om byens ukendte steder fortæller blandt andet, hvor man kan se solnedgangen efter mørkets frembrud

Verdens Mindste Storby, Aarhus, får nu sit eget bind i successerien '111 steder som du skal se'.

Bogen er en guide til byens hemmelige kulturperler og oversete hjørner. Den kan overraske selv den garvede aarhusianer, der troede, hun kendte sin by. Byens mange gæster får med bogen i rejsetasken en anderledes og opløftende sightseeing med både storslået natur, oldtidsminder, afslappet livsglæde og kulturtilbud af højeste kvalitet.

Bogen fortæller om byens højeste punkt, et badehit, der lugter, og hvor man kan se solnedgangen efter mørkets frembrud.

Reception i Musikhuset

Der er en åben reception for bogen mandag 13. maj klokken 16 i Musikhuset.

Forfatterne er arkitekt Lena Bendt og journalist Peter Vestergaard, der begge er født i Aarhus. Peter Vestergaard er tidligere chefredaktør på Århus Stiftstidende og pressechef for Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. Bogens fotografier er taget af aarhusianer og freelancefotograf Henrik Bjerregrav.

Tahmasbi

Forfatterne af '111 steder i Aarhus du skal se' er arkitekt Lena Bendt og journalist Peter Vestergaard, der begge er født i Aarhus.

Forfatterne af '111 steder i Aarhus du skal se' er arkitekt Lena Bendt og journalist Peter Vestergaard, der begge er født i Aarhus. Foto: Forlaget Frydenlund

Publiceret 08 May 2019 10:00