Er du vild med mountainbiking? Så hop på cyklen eller kom og hep på de, der gør det til DM i MTB XCM og Marselisborg MTB Maraton.

Er du vild med mountainbiking? Så hop på cyklen eller kom og hep på de, der gør det til DM i MTB XCM og Marselisborg MTB Maraton. Foto: Thomas Lekfeldt/RitzauScanpix

Mountainbikes fylder Marselisborgskovene

Gode cykelben i alle kategorier fylder marselisborgskovene den kommende weekend, når der er DM i mountainbike XCM og Marselisborg Mountainbike Maraton

AARHUS Der er dømt sved, adrenalin og gode ben, når Marselisborg Mountainbike Maraton og DM i Mountainbike-disciplinen XCM løber af stablen søndag 12. maj i Marselisborgskovene.

DM XCM er for licensryttere i 13 forskellige klasser, mens Marselisborg MTB maraton er for både licens- og motionsryttere. Der er tre motionsklasser, hvor både herrer og damer præmieres i hver klasse.

Ruten er sjov, spændende og udfordrende, går gennem Fløjstrup og Marselisborgskovene og er cirka 25 kilometer lang og kan køres en, to eller tre gange. Motionsrytterne bestemmer ved tilmeldingen, hvor mange omgange de vil køre. Man bliver måltaget efter det antal omgange man har kørt.

Licensrytterne kører med ProChip, mens motionsryttere kører med engangschip, der udleveres sammen med nummer ved indskrivningen

Der er indskrivning fra klokken 07:30 ved start og mål på Vikingepladsen. Når de energiske cykelryttere når i mål, kan de se frem til gratis forplejning i form af sportsdrik, sandwich og frugt i depotet.

Sidste frist for ordinær tilmelding er 7. maj, derefter stiger tilmeldingsgebyret. Motion kan tilmelde på dagen mod et eftertilmeldingsgebyr. Der er ingen tilmelding på dagen for DM klasserne.

Tilmelding kan ske på sportstiming.dk, hvor der også kan findes yderligere info.

mklj

Publiceret 06 May 2019 10:00