Anders Groes Almosetoft har været skuespiller på Aarhus Festugerevy flere gange - senest i 2018. Nu har du chancen.

Anders Groes Almosetoft har været skuespiller på Aarhus Festugerevy flere gange - senest i 2018. Nu har du chancen. Foto: Jørn Buch Larsen

Aarhus Festugerevy søger humor og talent

Aarhus Festugerevy er en af Aarhus Festuges ældste traditioner. Kunne du tænke dig at være en del af denne - og har du humor, talent og scenetække - så er det nu, du skal tilmelde dig audition

AARHUS Har du sans for humor, talent for at synge, flair for at danse og lyst til at stå på en scene? Så skynd dig at læse videre. Nu har du nemlig mulighed for at blive en del af en af Aarhus Festuges ældste traditioner; Aarhus Festugerevy 2019.

Revyen, som spiller i Rosenteatrets intime teaterrammer i hjertet af Aarhus i forbindelse med Aarhus Festuge, søger glade og ambitiøse amatører. Skuespillere der vil være med til at skabe den helt perfekte revy; et farverigt og festligt show som giver anledning til både latter og eftertanke, og som vender op og ned på Festugen anno 2019.

Audition foregår søndag 31. marts fra klokken 14. Deltagere skal forberede en selvvalgt, dansk sang, en dansk, gerne humoristisk monolog på maksium tre minutter. Herudover bliver der på dagen en fælles danse- og bevægelse-session, hvor udtryk og personlighed vægtes højere end teknik og erfaring. Det er dog et plus.

Prøveforløbet for Aarhus Festugerevy begynder i april. Der er ferie fra midt juni til august, før den intense prøveperiode skydes i gang i august. Revyen har premiere 23. august og spiller stort set hver aften frem til 8. september.

Alle over 18 år er velkomne til audition. Tilmelding skal ske på mail til revy@rosenteatret.dk. Husk at oplyse navn, alder, kontaktoplysninger samt titel på auditionsang. Skriv også gerne om eventuelle erfaringer inden for revy, teater, sang og dans.

Læs mere på rosenteatret.dk

mklj

Publiceret 17 March 2019 08:00