'Flashdance - The Musical' får Danmarkspremiere i Musikhuset Aarhus 20. april 2019. Pressefoto

'Flashdance - The Musical' får Danmarkspremiere i Musikhuset Aarhus 20. april 2019. Pressefoto

Musikhuset Aarhus klar med lovende liveoplevelser

Musikhuset Aarhus har netop offentliggjort sit nye program. Et program som rammer bredt og byder på store danske og internationale stjerner under overskriften Life is Live

AARHUS Liveoplevelsen er i centrum hos Musikhuset Aarhus, der torsdag 17. januar blændede op for programmet for vinter/forårssæsonen 2019. Blandt de større nyheder er internationale stjerner som jazzkometen Gregory Porter, bassistfænomenet Marcus Miller og amerikanske Joshua Bell, der er en funklende stjerne inden for klassisk musik. På programmet for i år er også Danmarkspremieren på ‘Flashdance – The Musical’ samt udendørs sommerkoncerter med den legendariske punkrock dronning Patti Smith og de amerikanske superstjerner Band of Horses.

”Vi er stolte over endnu engang at kunne præsentere et program med stjerner på højt internationalt niveau indenfor både rytmisk og klassisk musik samt et væld af arrangementer med dansk og international scenekunst,” udtaler kunstnerisk chef i Musikhuset Aarhus, Mette Kier, i en pressemeddelelse.

Ny brandingstrategi

Ud over det nye program, præsenterer Musikhuset også en ny brandingstrategi under overskriften ‘Life is Live’.

“I en tid, hvor flere og flere tilbringer mere og mere tid foran skærmen derhjemme, og ofte alene, bestræber vi os på at tilbyde et stort og attraktivt program, så folk prioriterer at opleve kunst og kultur live og sammen med andre. Det er derfor, vi mener det, når vi siger: Life is Live,” lyder det fra Mette Kier i pressemeddelelsen.

Noget for enhver smag

Musikhusets nye program kommer hele smagspalletten rundt.

Adskillige internationale navne står klar til at optræde i det kulturelle glashus, blandt andre det anerkendte klassiske orkester Boston Symphonic Chamber Players og den hollandske stjerne Caro Emerald, der optræder sammen med Aarhus Jazz Orchestra under årets jazzfestival.

I den kommende sæson gentager Musikhuset Aarhus sidste års succes med filmkoncerter; storslåede film akkompagneret af Aarhus Symfoniorkester live. Denne gang er der tale om de ikoniske film Star Wars og Ringenes Herre.

21. september 2019 har Fredericia Teaters version af Disney musicalen ‘Tarzan’ Aarhuspremiere i Musikhusets Store sal, der i den anledning bliver forvandlet til en jungle med eksotiske lyde, lianer og svajende palmer.

Endelig vil der i løbet af 2019 være en lang række koncerter med nogle af tidens allerstørste danske navne. Heriblandt Tv-2, Folkeklubben, Peter Sommer, Caroline Henderson, Karl William, Jacob Dinesen, Hugo Helmig, Bent Fabricius-Bjerre, Pernille Rosendahl og Silas Bjerregaard.

Bedste billetsalg nogensinde

Musikhuset Aarhus' nye program kommer efter et rekordår med det bedste billetsalg nogensinde. Hele 341.000 solgte billetter kunne Musikhuset bryste sig af i 2018.

Ikke overraskende bliver det flotte billetsalg bakket op af et solidt antal besøgende. Ikke færre end 975.000 mennesker har været gennem dørene i Musikhuset Aarhus i løbet af 2018.

mklj

Publiceret 17 January 2019 14:00