Tegneklubben mødes et nyt sted hver gang. Dette foto er taget, da klubben mødtes i domen.

Tegneklubben mødes et nyt sted hver gang. Dette foto er taget, da klubben mødtes i domen. Foto: Tegneklubben

Tegneklubben mødes på kunstakademiet

Torsdag 10. januar kan man møde op med sin blok og sit tegnegrej og folde sine kreative evner ud i hyggeligt selskab

Af
Bente Tahmasbi Hansen

Tegneklubben mødes for sjette gang trsdag 10. januar. Konceptet er, at de, der har lyst, bare dukker op og tegner.

Tegneklubben er et samlingssted for kreative og tegneinteresserede mennesker i Aarhus, som ønsker at møde ligesindede, blive inspireret og smittet med god tegnenergi. Lokationen skifter fra gang til gang, men konceptet er det samme: kom og tegn!

Tegneklubben er startet af illustrator Puk Ewdokia og designstuderende Rebecca Ross. De vil gerne skabe et inspirerende og uformelt mødested, hvor man kan komme som etableret kunstner, nyudklækket tegner og alt derimellem.

I klubben er der ikke noget rigtig eller forkert eller gode eller dårlige tegninger. Har man et par timer, kan man få sig en velfortjent tegnepause og dele sin begejstring for tegningens univers. Samtidig kan man udforske byens forskellige, kreative oaser, fordi Tegneklubben mødes et nyt sted hver gang.

Puk Ewdokia og Rebecca Ross har en række tegneforslag til rådighed, hvis man har brug for idéer og inspiration.

På kunstakademiet

Denne gang foregår eventet på Århus Kunstakademi i Vestergade. Til daglig udbyder de kunstundervisning for folk i alle aldre, og man kan tage alt fra en fire-årig uddannelse til kortere forløb med for eksempel keramik, foto, skulptur, maleri, tegning eller arkitektur. Rammen om det hele er de historiske og stemningsfulde lokaler, som Kunstakademiet overtog i 1971 efter en tobaksfabrik.

De mange værksteder er fyldt med en inspirerende atmosfære, med plads til udfoldelse, samtale og fordybelse, og det er netop et af disse værksteder, som kommer til at danne rammen om Tegneklubben #6.

Helt nøjagtigt kommer Tegneklubben #6 til at foregå i Bygning F, som du finder bagerst i gården. Der vil være skilte, så alle kan finde vej :)

Kunstakademiets egen bar vil tilbyde et udvalg af drikkevarer.

Eventet er gratis og åbent for alle - det eneste man skal medbringe er ens yndlings tegnegrej og papir.

Tegneklubben er startet af illustrator Puk Ewdokia og designstuderende Rebecca Ross. De vil gerne skabe et inspirerende og uformelt mødested.

Tegneklubben er startet af illustrator Puk Ewdokia og designstuderende Rebecca Ross. De vil gerne skabe et inspirerende og uformelt mødested. Foto: Tegneklubben

Publiceret 07 January 2019 15:30

SENESTE TV