Fra venstre instruktør Peter Langdal, forfatter Kenneth Bøgh Andersen og skuespiller Oscar Dietz. Foto: Martin Mydtskov Rønne

Fra venstre instruktør Peter Langdal, forfatter Kenneth Bøgh Andersen og skuespiller Oscar Dietz. Foto: Martin Mydtskov Rønne

På eventyr med Djævlens Lærling

Den nyskrevne musical Djævelens Lærling kan opleves i Musikhuset Aarhus 12. og 13 januar 2019. Musicalen er baseret på Kenneth Bøgh Andersens prisbelønnede bog af samme titel. Vi følger Filip Engell, der pludselig kommer til at stå i et dilemma, da han må vælge mellem at stå ved hvem han er, eller vælge en anden vej for at overleve turen til helvede.

Oplev en vaskeægte familiemusical i helt nye rammer og med temaer som de vigtige og svære valg i livet og konsekvenserne af dem. Musicalen er også en medrivende fortælling om kærlighed, venskab, kampen mellem det gode og det onde og det at føle sig udenfor. Udover at musicalen har noget på hjerte, er den humoristisk og fuld af velklingende sang og musik – spillet af et 7 mand stort live orkester.

Musikken er nykomponeret af det nye amerikanske stjernetalent Madeline Myers, og manus skrevet af Mads Æbeløe, kendt fra musicals som Shu-Bi-Dua og Seebach, og Philip Lazebnik, kendt fra Prinsen af Egypten, Mulan og Tempelriddernes Skat.

Glæd jer til at blive draget ind i et eventyrligt univers, hvor velklingende musik, humor og fantastisk scenekunst går op i en højere enhed.

Djævlens Lærling spiller i Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Allé, 8000 Aarhus C, 12. januar kl. 15 og kl. 19.30 samt 13. januar kl. 15. Instruktør er Peter Langdal. Blandt de medvirkende er Oscar Dietz, Kasper Leisner, Søren Hauch-Fausbøll og Torben Zeller.

Billetter på musikhuset.dk

mklj

Publiceret 01 January 2019 06:00

SENESTE TV