CREED II

CREED II Foto: kino.dk

Guide til julens film i biffen

Traditionen tro får en lange række film premiere i byens biografer her i december. Århus Onsdag har udvalgt en blandet håndfuld, som spænder fra hårdtslående boksning og musikalsk kærlighed over ’Terkel i knibe's åndelige efterfølger til hele to superhelte – en til vands og en i luften. Rigtig god bif-jul!

Af
Mai-Britt Kirstine Lund Jeppesen

CREED II

Creed overraskede de fleste ved at være vellykket både som selvstændig film og som arvtager til Rocky-filmene. Det har naturligvis affødt høje forventninger til efterfølgeren, der igen har Sylvester Stallone og Michael B. Jordan i hovedrollerne, mens Dolph Lundgrens russiske bokser Ivan Drago er tilbage. Creed II bliver efter sigende sidste gang, vi får glæde af Stallone i den ikoniske rolle som Rocky Balboa!

Premiere 20. december i Nordisk Film Biografer Aarhus C samt Cinemaxx, Bruuns Galleri, Aarhus C

AQUAMAN

AQUAMAN Foto: kino.dk

AQUAMAN

Havets superhelt nummer et får sin egen film, efter at have vist sine kræfter og muskler frem i Justice League. Jason Mamoa bliver fremhævet som en ny udgave af 80'ernes Schwarzenegger, og filmen sammenlignes med Star Wars.

Premiere 13. december i Nordisk Film Biografer Aarhus C samt Cinemaxx, Bruuns Galleri, Aarhus C.

A STAR IS BORN

A STAR IS BORN Foto: kino.dk

A STAR IS BORN

Lady Gaga debuterer som skuespiller over for Bradley Cooper, der både viser sit sangtalent og instruerer filmen om en aldrende rockstjerne, der tager et yngre sangtalent til sig. Der er både romantik og sorg i vente i dramaet, der allerede nu spås gode chancer ved næste års Oscar-uddeling.

Premiere 6. december i Nordisk Film Biografer Aarhus C og Trøjborg samt Cinemaxx, Bruuns Galleri, Aarhus C.

SPIDERMAN: INTO THE SPIDER-VERSE

SPIDERMAN: INTO THE SPIDER-VERSE Foto: kino.dk

SPIDERMAN: INTO THE SPIDER-VERSE

Spider-Man er ikke bare Spider-Man i den nye animationsfilm, hvor Peter Parker kun er én af flere med edderkoppe-kræfter. Miles Morales er filmens omdrejningspunkt, og det er hans historie, som de amerikanske anmeldere fremhæver som rørende og med mere følelse end de fleste live actionfilm i genren.

Premiere 13. december i Nordisk Film Biografer Aarhus C samt Cinemaxx, Bruuns Galleri, Aarhus C.

TERNET NINJA

TERNET NINJA Foto: kino.dk

TERNET NINJA

Animationsfilmen Ternet Nija er den åndelige efterfølger til Terkel i knibe om drengen Aske, der får en ninjadukke i gave af sin stive Onkel Stewart. Dukken viser sig at være levende og på en mission, der ændrer Askes liv i en uventet retning. Anders Matthesen leverer stort set selv alle stemmerne til filmen, der er fuld af den slags jokes, der har gjort komikeren til en af landets mest elskede.

Premiere 25. december i Nordisk Film Biografer Aarhus C og Trøjborg samt Cinemaxx, Bruuns Galleri, Aarhus C.

Publiceret 22 December 2018 10:00

SENESTE TV