Kom til The Yule Show 2018 på Godsbanen. Pressefoto

Kom til The Yule Show 2018 på Godsbanen. Pressefoto

Så er der jule-burlesque

Så er der burlesque-jule-halloween show på Godsbanen

Aarhus Så er burlesque-organisationen Cabaresque klar med et nyt show.

"Vi står klar med et ekstravagant burlesque-halloween show, som løber af stablen på Radar på Godsbanen 7. og 8. December kl. 20," skriver organisationen i en pressemeddelelse og fortsætter:

""Cabaresque" er "cabaret" og "burlesque" sat sammen for at danne rammerne for, hvad det er vi byder ind med til vores shows. The Yule Show 2018 er Cabaresques femte juleshow, som hylder alt denne højtid repræsenterer. Det bliver varmt, hyggeligt, frækt og forførende. Hvert show er sat sammen af en række numre og styret af en konferencier. Det er denne, der byder velkommen og præsenterer performerne undervejs i showet, foruden at holde stemningen højt," skriver Cabaresque i pressemeddelelsen.

Publikum kan forvente alt fra klassisk burlesque til nycirkus, akrobatisk varieté, neo-burlesque og live sang.

Billettter kan købes på billetto.dk.

Kapp

Publiceret 06 December 2018 07:00

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.