FDF-erne i Hjortshøj samler ind, så de kan komme på tur til USA til sommer. Derfor sælger de juletræer - og bringer dem ud.

FDF-erne i Hjortshøj samler ind, så de kan komme på tur til USA til sommer. Derfor sælger de juletræer - og bringer dem ud. Foto: FDF Hjortshøj

FDF-ere samler ind ved at sælge juletræer

Søndag 25. november inviterer de til stomp, Escapehouse, fiskedam, kaffe, suppe og kage ved deres hytte

Vi er nået til den tid på året, hvor mange har brug for at juletræ. Er man i den situation, kan FDF-erne i Hjortshøj hjælpe. De sælger nemlig juletræer, som de bringer ud og som det er muligt at få afhentet efter jul.

Søndag 25. november har de arrangeret både Escapehouse, stomp og fiskedam, hvor man kan vinde pakker. De synger julesange og sælger panekager, kage, kaffe og suppe, som er lige til at tage med hjem.

Det foregår ved FDF-hytten på Virupvej 15, 8530 Hjortshøj.

Juletræssalget støtter et godt formål, som er FDF-ernes sommerlejr. Overskuddet går til de ældste FDF'ere, som skal tre uger til Wisconsin til sommer. Der skal de på genbesøg hos amerikanske spejdere, der var i Hjortshøj i sommer.

Der er de i weekenderne og om onsdagen i december, dog ikke søndag 23. december men i stedet fredag 21. og lørdag 22. december. tahmasbi

Publiceret 23 November 2018 16:45

SENESTE TV