Foto: Tivoli Friheden

Tivoli Friheden løfter sløret for de første tre Fed Fredag-navne

De første navne til næste års Fed Fredag i Tivoli Friheden er på plads

169.000 gæster oplevede Fed Fredag-koncerterne i 2018, hvilket samtidig var ny publikumsrekord for de populære sommerkoncerter i Tivoli Friheden. Der er derfor store forventninger til næste år, hvor der igen bliver mulighed for fællessang foran Friluftsscenen.

Tivoli Friheden har nemlig fornøjelsen af at præsentere Morten Breum, Tina Dickow og Hugo Helmig som de første navne på plakaten, skriver forlystelsesparken i en pressemeddelelse.

Den aarhusianske DJ Morten Breum skruer helt op for festen, når han indtager scenen i Tivoli Friheden, lyder det meget lokkende i pressemeddelelsen, hvor Morten Breum samtidig bliver præsenteret som en af landets mest eftertragtede DJ’s. Det er nok heller ikke en overdrivelse med tanke på, at Breum tidligere har spillet med internationale DJ-stjerner som Avicii og David Guetta.

Når Tina Dickow spiller er det nok med en del velkendte sange i mellem. Åbyhøj-pigen udgav sit seneste album Fastland i september 2018, og har hele 11 album i sit anmelderroste repertoire. Sidst men ikke mindst kommer den karismatiske Hugo Helmig nok til at smelte en del hjerter, når han træder op på scenen med rækken af hits, som Danmark siden 2017 for alvor er blevet præsenteret for.

jwh

De første navne

Hugo Helmig spiller 17. maj

Tina Dickow spiller 31. maj

Morten Breum spiller 6. september

Publiceret 14 November 2018 17:14

SENESTE TV