Teaterversionen af den norske tv-serie Skam indtager scenen i Musikhuset Aarhus fra 6. november. Foto: Pernille Kaalund

Teaterversionen af den norske tv-serie Skam indtager scenen i Musikhuset Aarhus fra 6. november. Foto: Pernille Kaalund

Kultserien Skam opføres i Musikhuset

Oplev den første sæson af den populære norske tv-serie Skam som teater i Musikhuset Aarhus

Af
Mai-Britt Jeppesen

AARHUS Ungdomssensationen Skam har som tv-serie sat sit markante præg på nutidens ungdom i Norden og er klar til at indtage verden. Særligt Danmark har taget god imod den moderne coming of age-fortælling om en række gymnasieelever i Norge.

Aveny-Ts teaterversion af serien har gået sin sejrsgang i København, hvor publikum strømmede til, og anmelderne strøede om sig med stjerner. Fra 6. november kan første sæson af historien om Eva, Noora, Vilde, Sana, Chris, William, Jonas og Isak opleves på de skrå brædder i Store Sal i Musikhuset Aarhus.

Teaterversionen af Skam tager kærligt hånd om gymnasieelever og deres problemer med kærlighed, seksualitet, venskaber, mobning, og studieliv. Forestillingens tro på og understregning af fællesskab, og at der altid er nogen, der samler en op, når man er faldet, er rørende og stærk. Det er teater om unge, for unge, når det er bedst.

De otte gymnasieelever spilles af de unge skuespillere Frieda Krøgholt, Sylvester Byder, Mathias Käki Jørgensen, Fanny Bornedal, Asil Al-Asadi, Sofie Salée, Jonathan Stahlschmidt og Coco Hjardemaal.

Der er skoleforestillinger af Skam om formiddagen den 6. og 7. november. Forestillingen spiller herudover den 6., 7., 11., 12. og 13. november. Se mere på musikhusetaarhus.dk

Se eller gense videoen, Lokalavisen Aarhus' journalist Stine Østergaard lavede, da nyheden om, at Skam blev til et teaterstykke, kom ud.

Publiceret 07 November 2018 15:00

SENESTE TV