Tag hele familien med til Halloween-sjov i Tivoli Friheden 13.-21. oktober. Pressefoto

Tag hele familien med til Halloween-sjov i Tivoli Friheden 13.-21. oktober. Pressefoto

Gys, gru og græskar i Tivoli Friheden

Tivoli Friheden inviterer til gys, gru og masser af uhygge, når forlystelsesparken fejrer Halloween fra 13. til 21. oktober. Som noget helt nyt, inviterer Friheden i år indenfor i ‘Det makabre madhus’, et rædselshus i restaurantformat, som kan opleves eksklusivt under Halloween

Af
Mai-Britt Jeppesen

AARHUS Tusindvis af græskar, monstre, zombier, hekse og spøgelser, spindelvæv og edderkopper vil fylde Tivoli Friheden, der i anledning af Halloween lader uhyggen sprede sig i parken. Som noget nyt inviterer Tivoli Friheden indenfor i ‘Det makabre madhus’; det gamle ‘Spiseriet’, der er blevet omdannet til et uhyggeligt rædselshus med fire forskellige verdener. Bevæg dig gennem huset fyldt med grufulde tjenere og hjemsøgte gæster, der er parate til at give de besøgende en oplevelse fyldt med rædsel og spænding og test, hvor stor en del af dine nerver, der i virkeligheden er gjort af stål.

Foruden ‘Det makabre madhus’ kan parkens gæster hver dag fare vild i en indviklet labyrint, opleve det eksplosive Fysikshow, gå på skattejagt i parken, dekorere græskar, opleve Hr. Skægs uhyggeligt sjove og lærerige show på Friluftsscenen og se Teaterhuset Filurens forestilling ”Nattens tivoli” i Hermans. Og selvfølgelig muntre sig i alle parkens øvrige forlystelser, der er åbne hele dagen og aftenen.

Restaurant Friheden er også ramt af Halloween-ånden og serverer unikke retter, som selv et monster har lyst til at spise.

Der er altså lagt op til en række forskellige aktiviteter, når Tivoli Friheden inviterer indenfor til Halloween fra 13. til 21.oktober. Og for første gang nogensinde behøver besøgende ikke have efterårsferie for at opleve parken, der udvider sine åbningstider under Halloween og holder åbent helt frem til mørkets frembrud.

FAKTA: Halloween i Tivoli Friheden

Priser:

Entré (0-90 cm) gratis

Barn/voksne kr. 120,-

Turbånd kr. 125,- (*)

(*) når du har købt turbånd, har du fri adgang til parken og forlystelserne alle øvrige dage.

Åbningstider:

I alt ni åbningsdage. Fra 13. til 20.oktober kl. 11-21 samt 21. oktober fra kl. 11-18.

Publiceret 12 October 2018 16:00

SENESTE TV