Albert Dyrlund i midten spiller sammen med Marcuz Jess Petersen og Laura Kjær i filmen Team Albert, der handler handler om en youtuber som Albert Dyrlund.

Albert Dyrlund i midten spiller sammen med Marcuz Jess Petersen og Laura Kjær i filmen Team Albert, der handler handler om en youtuber som Albert Dyrlund. Pressefoto

Få en snak og selfie med Albert Dyrlund: Kommer til Aarhus og fortæller om sin nye film

Måske kan Albert Dyrlund trække sine 170.000 følgere med ind i biografen og se Team Albert, som han har hovedrollen i

Af
Bente Tahmasbi Hansen

Team Albert bliver den første danske spillefilm nogensinde med en YouTube-stjerne i hovedrollen. Han hedder Albert Dyrlund og har over har over 175.000 følgere på YouTube og 200.000 på Instagram. Han er kendt for sine egne sange som ”Hellerup Dreng”, ”Emoji” og ”Ulla”, der tilsammen er blevet set næsten 15 millioner gange.

Og man kan møde den unge mand og de tre andre unge skuespillere fra filmen i Nordisk Film Biograf i Aarhus C 13. oktober klokken 10.45. Der kan man få sig en snak med dem og en selfie.

Om at miste venner

Hovedrollen Albert i filmen Team Albert minder om den virkelige Albert Dyrlund, der forlod gymnasiet i 1. g og forfulgte sine drømme om at lave musik og videoer.

Filmfiguren Albert er også en oprører, der ikke vil acceptere, at du ikke kan gøre det, du har lyst til. Albert gør oprør mod skole, forældre og hele verden for at blive det, han er bedst til: En der underholder hele verden gennem YouTube.

Men på sin vej er Albert ved at miste både sine bedste venner og den, der elsker ham mest – pigen, han tror, han ikke er forelsket i.

Der er masser af sjov og skøre situationer i Team Albert.

Der er masser af sjov og skøre situationer i Team Albert. Pressefoto

Temaerne i filmen er kærlighed, venskab og loyalitet.

Regner Grasten Film, der står bag Anja og Viktor-filmene, producerer Team Albert.

Publiceret 10 October 2018 16:28

SENESTE TV